shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„100 pentru Oțelul” continuă și în sezonul următor

100-otelul-2

Clubul nostru continuă și în sezonul competițional 2018/2019 campania „100 pentru Oțelul” în care își propune ca 100 de companii gălățene, și nu numai, să susțină proiectul SC Oțelul Galați și lupta pentru revenirea stindardului fotbalului din orașul nostru în elita sportului rege din România.

Odată cu recuperarea palmaresului, Oțelul s-a întors cu adevarat acasă, iar acum e momentul ca Galațiul să își întoarcă și el fața către Oțelul!

Pasiunea, respectul și iubirea pentru Galați sunt caracteristici pe care noi le promovăm și care considerăm că stau la baza oricărui parteneriat în care ne propunem să susținem și să promovăm valorile comunității locale. Proiectul nostru a pornit din inimile gălățenilor, suporterii noștri minunați, iar aceștia merită o echipă, un club, un oraș de care să fie mândri. În acest sens, așteptăm toți agenții comerciali să contribuie la călirea Oțelului în focul luptelor duse pe gazon și împreună să ajungem acolo unde ne-am propus.

Sistemul propus de SC Oțelul Galați este pe cât de simplu, pe atât de accesibil tuturor entităților interesate. Clubul pune la dispoziție întreg afișajul disponibil pe stadion, astfel încât orice companie să își poată promova brandul propriu în schimbul unei contribuții lunare de minim 200 de lei/lună, sprijin ce se poate cuantifica fie din punct de vedere material, fie din punct de vedere logistic sau prin bunuri si servicii. În funcție de suma oferită, vor varia mărimea și numărul bannerelor care se pot afișa pe arena Oțelul la evenimentele sportive oficiale organizate de club.

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta telefonic la 0740 46 70 70 (Ionel Olariu), 0753 91 92 91 (Marian Brăilescu) sau pe e-mail la marketing@ascotelul.ro.

Alătură-te și tu proiectului SC Oțelul Galați și împreună promovăm valori precum: fair play, joc în echipa, perseverență și spirit de învingător! Împreună redăm Oțelului strălucirea de altă dată, împreună redăm mândria gălățenilor! #ImpreunaPentruOtelul