shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Continuăm lupta: SC Oțelul Galați – Viitorul Ianca, astăzi, ora 17:00

otelari-bacau-gol

SC Oțelul Galați va evolua astăzi, pe teren propriu, în compania formației Viitorul Ianca, în etapa a 4-a a Ligii 3, seria 2. Partida va avea loc începere de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul.

Sunt convins că va fi un joc de luptă, dar am încredere în băieții mei. Mai mult, dacă înaintea jocului cu Aerostar i-am atenționat să rămână cu picioarele pe pământ, la fel le-am spus după victoria de la Bacău. Pentru noi fiecare joc este ca o finală, îmi doresc pas cu pas să adunăm puncte pentru play-off, parte a campionatului care va fi foarte dificilă”, a declarat Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul Galați.
Comisia Centrală a Arbitrilor stablit brigada ce va conduce jocul de astăzi, urmând ca la centru să fie Frățilă Adrian – Vadu Paşii, asistat la cele două tușe de Dută George Bogdan – Bacău și Antal Damian – Bacău. Observator de joc a fost delegat Guteanu Stere – Techirghiol, în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de Lapa Ioan – Vaslui.
Partida SC Oțelul Galați – Viitorul Ianca va putea fi urmărită în direct pe OtelulTV, atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul oficial de Youtube. ?? Devino membru și susține echipa în noul campionat: ascotelul.ro/inscrieri #ImpreunaPentruOtelul