shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Continuăm lupta: SC Oțelul Galați – Viitorul Ianca, astăzi, ora 17:00

otelari-bacau-gol

SC Oțelul Galați va evolua astăzi, pe teren propriu, în compania formației Viitorul Ianca, în etapa a 4-a a Ligii 3, seria 2. Partida va avea loc începere de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul.

Sunt convins că va fi un joc de luptă, dar am încredere în băieții mei. Mai mult, dacă înaintea jocului cu Aerostar i-am atenționat să rămână cu picioarele pe pământ, la fel le-am spus după victoria de la Bacău. Pentru noi fiecare joc este ca o finală, îmi doresc pas cu pas să adunăm puncte pentru play-off, parte a campionatului care va fi foarte dificilă”, a declarat Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul Galați.
Comisia Centrală a Arbitrilor stablit brigada ce va conduce jocul de astăzi, urmând ca la centru să fie Frățilă Adrian – Vadu Paşii, asistat la cele două tușe de Dută George Bogdan – Bacău și Antal Damian – Bacău. Observator de joc a fost delegat Guteanu Stere – Techirghiol, în timp ce prestația arbitrilor va fi supervizată de Lapa Ioan – Vaslui.
Partida SC Oțelul Galați – Viitorul Ianca va putea fi urmărită în direct pe OtelulTV, atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul oficial de Youtube. 🇹🇭 Devino membru și susține echipa în noul campionat: ascotelul.ro/inscrieri #ImpreunaPentruOtelul