background-new-min
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

20 aprilie, a doua convocare a Adunării Generale Ordinare

logo-tricou

Conform articolului 18.28 al statutului SC Oțelul Galați, Adunarea va fi constituită valabil, pentru prima convocare, atunci când sunt prezenţi personal sau reprezentati de mandatari-delegati, jumătate plus unu din totalitatea membrilor asociati-cotizanti cu drept de vot.

Întrucât la prima convocare nu a fost îndeplinit cvorumul necesar contituirii valabile a Adunării generale, Consiliul Director Interimar al Asociației Clubul Sportiv Suporter Club Oțelul Galați convoacă pentru a doua oară Adunarea Generală Ordinară de închidere a anului financiar 2018 pentru data de 20 aprilie 2019 ora 10:00, la Sala de ședințe (clădirea destinată vestiarelor) din incinta Bazei Sportive Oțelul, cu următoarea ordine de zi:

1. Raportul privind lichidarea bugetului pentru anul financiar încheiat;
2. Bugetul pentru noul an financiar;
3. Diverse.

Pe site-ul oficial a fost afișată lista membrilor asociați cotizanți cu drept de vot în cadrul Adunării Generale Ordinare. Membrii asociați-cotizanți care nu pot fi prezenți la Adunarea Generală pot împuternici (delega) un alt membru asociat-cotizant care să participe la Adunarea Generală și să voteze în numele său.

Formularul de mandat poate fi descărcat de pe site-ul oficial, completat și trimis pe adresa de email socios@ascotelul.ro sau prin delegatul respectiv la Adunarea Generală. Mandatul delegaților va fi valabil pentru adunările generale desfășurate în cursul întregului an financiar 2019.

DESCARCĂ MANDATUL DE REPREZENTARE SI VOT ADUNARE GENERALA

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer