shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

9000 de inimi au bătut pentru Oțelul! Vă mulțumim, oțelari!

suporteri-steaguri

SC Oțelul Galați a reușit să învingă, scor 2-0 (1-0), formația Unirea Mircești și a îndeplinit astfel obiectivul propus în acest sezon: promovarea în Liga 3. Acest succes nu ar fi putut fi obținut fără sprijinul suporterilor, aproximativ 9000 de spectatori fiind prezenți la stadion în această partidă decisivă.

Atmosfera creată de minunații noștri fani a fost una cu totul deosebită, aceștia încurajând echipa pe tot parcursul jocului și purtând-o spre victoria ce a consfințit promovarea în cel de-al treilea eșalon fotbalistic. Dotați cu fulare, eșarfe și steaguri, fanii oțelari au recreat atmosfera marilor meciuri disputate pe arena noastră și au transpus în realitate sloganul acestui joc: Luptăm împreună, promovăm împreună! De asemenea, galeria noastră a fost la înalțime atât din punct de vedere vocal, cât și din punctul de vedere al arsenalului folosit, pătimașii noștri suporteri realizând și o coregrafie specială înaintea meciului.

Deși intrarea a fost liberă, spectatorii au putut susține proiectul nostru și au donat suma totală de 8285 lei, la care se adaugă și 2270 lei obținuți din achiziționarea de materiale promoționale cu însemnele oficiale ale clubului.

SC Oțelul Galați vă mulțumește dumneavoastră, fanilor noștri extraordinari, miilor de inimi ce bat pentru Oțelul, pentru sprijinul acordat atât la această partidă, cât și în întregul sezon 2016/2017, alături de voi suntem mai puternici! #ImpreunaPentruOtelul