shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

A doua convocare a Adunării Generale Ordinare de închidere a anului financiar

logo-tricou

Întrucât prima convocare a Adunării Generale Ordinare de închidere a anului financiar 2019 nu a fost constituită valabil pentru că nu a fost îndeplinită prezența, personal sau reprezentati de mandatari-delegati, a jumătate plus unu din totalitatea membrilor asociati-cotizanti cu drept de vot, se convoacă AG pe data de 8 august 2020, ora 10:00, la Sala de conferințe „Dunărea Bătrână” din incinta Bazei Sportive Oțelul, cu aceeași ordine de zi:

1. Raportul privind lichidarea bugetului pentru anul financiar încheiat;

2. Bugetul pentru noul an financiar;

3. Validare Comitet Executiv, validare Manager General;

4. Validare obiective sportive asumate de către Comitetul Executiv;

5. Diverse

Având în vedere că de la data de 1 iulie vor începe înscrierile ca membri oficiali pentru sezonul 2020/2021, menționăm că la această Adunare Generală vor avea drept de vot doar membrii din actuala stagiune. În cursul săptămânii viitoare va fi afișată pe site-ul oficial lista membrilor asociați cotizanți cu drept de vot în cadrul Adunării Generale Ordinare. Membrii asociați-cotizanți care nu pot fi prezenți la Adunarea Generală pot împuternici (delega) un alt membru asociat-cotizant care să participe la Adunarea Generală și să voteze în numele său.

Formularul de mandat poate fi descărcat de pe site-ul oficial, completat și trimis pe adresa de email socios@ascotelul.ro sau prin delegatul respectiv la Adunarea Generală. Mandatul delegaților va fi valabil pentru adunările generale desfășurate în cursul întregului an financiar 2020.

DESCARCĂ MANDATUL DE REPREZENTARE SI VOT ADUNARE GENERALA