background-new-min
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

A doua convocare a Adunării Generale Ordinare de închidere a anului financiar

logo-tricou

Întrucât prima convocare a Adunării Generale Ordinare de închidere a anului financiar 2019 nu a fost constituită valabil pentru că nu a fost îndeplinită prezența, personal sau reprezentati de mandatari-delegati, a jumătate plus unu din totalitatea membrilor asociati-cotizanti cu drept de vot, se convoacă AG pe data de 8 august 2020, ora 10:00, la Sala de conferințe „Dunărea Bătrână” din incinta Bazei Sportive Oțelul, cu aceeași ordine de zi:

1. Raportul privind lichidarea bugetului pentru anul financiar încheiat;

2. Bugetul pentru noul an financiar;

3. Validare Comitet Executiv, validare Manager General;

4. Validare obiective sportive asumate de către Comitetul Executiv;

5. Diverse

Având în vedere că de la data de 1 iulie vor începe înscrierile ca membri oficiali pentru sezonul 2020/2021, menționăm că la această Adunare Generală vor avea drept de vot doar membrii din actuala stagiune. În cursul săptămânii viitoare va fi afișată pe site-ul oficial lista membrilor asociați cotizanți cu drept de vot în cadrul Adunării Generale Ordinare. Membrii asociați-cotizanți care nu pot fi prezenți la Adunarea Generală pot împuternici (delega) un alt membru asociat-cotizant care să participe la Adunarea Generală și să voteze în numele său.

Formularul de mandat poate fi descărcat de pe site-ul oficial, completat și trimis pe adresa de email socios@ascotelul.ro sau prin delegatul respectiv la Adunarea Generală. Mandatul delegaților va fi valabil pentru adunările generale desfășurate în cursul întregului an financiar 2020.

DESCARCĂ MANDATUL DE REPREZENTARE SI VOT ADUNARE GENERALA

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer