shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

A fost stabilită componența Consiliului Director Interimar

logo-tricou

Întrunit astăzi la stadionul Oțelul, Consiliul Director a stabilit componența persoanelor care vor asigura interimatul până la noile alegeri ale SC Oțelul Galați. Astfel, Consiliul Director Interimar va fi alcătuit de Nicușor Istrate în postura de președinte interimar, iar Dănuț Roșcan și Iulian Bahrim vor completa organul de conducere al clubului.

Activitatea managerială, atât administrativă, cât și sportivă, va fi asigurată, ca și până acum, de Conducerea Executivă, reprezentată de managerul general Valentin Ștefan.

Consiliul Director Interimar îşi va exercita funcţiile de conducere, administrare şi reprezentare, aşa cum sunt conferite Consiliului Director, dar acestea vor fi limitate la acţiunile necesare şi esenţiale pentru menţinerea activităţilor normale ale asociatiei şi protecţia intereselor acesteia.

Principala atributie a Consiliului Director Interimar va fi de a convoca alegeri pentru a constitui un nou Consiliu Director, ceea ce trebuie să se facă în termen de cel mult 3 luni de la data la care membrii săi au preluat funcţia.