shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Abonamentele pentru returul sezonului 2018/2019

suporteri-steaguri

Departamentul de ticketing al SC Oțelul Galați a stabilit politica de preţuri pentru bilete şi abonamente pentru returul sezonului competițional al Ligii 3 2018/2019.

SC Oțelul Galați anunţă că începând de vineri, 22 februarie, se vor pune în vânzare abonamentele valabile pentru partea secundă a stagiunii actuale a Ligii 3. Tichetele de acces vor putea fi procurate de la stadionul Oțelul, din punctul special amenajat în magazinul oficial al clubului, situat pe strada Gheorghe Asachi.

P

Prețurile abonamentelor pentru întreg sezonul 2018/2019 al Ligii 3 (tur și retur) sunt următoarele:

Peluza 1

15 lei

Tribuna 2

30 lei

Tribuna 1

40 lei

Tribuna 0

100 lei

R

Reduceri pentru elevi, studenți, pensionari și părinții copiilor de la Centrul de Copii și Juniori

Elevii, studenții, pensionarii vor avea posibilitatea de a achiziționa un abonament promoțional în valoare de 25 de lei valabil pentru returul sezonului 2018/2019 al Ligii 3, atât la Tribuna 1, cât și la Tribuna 2, la alegere. Aceștia trebuie să prezinte la achiziționarea abonamentelor carnetul de elev/student, respectiv cuponul de pensie și cartea de identitate. De același preț promoțional vor beneficia și părinții copiilor legitimați la Centrul de Copii și Juniori al SC Oțelul Galați.

P

Programul returului: mai multe meciuri pe teren propriu

Abonații SC Oțelul Galați vor putea asista în returul de campionat la 8 meciuri pe teren propriu, față de cele 7 partide din prima parte a sezonului. Iată programul complet a jocurilor pe care oțelarii le vor disputa:

  • Etapa 16 | 2 martie: SC Oțelul Galați – CSM Pașcani
  • Etapa 18 | 16 martie: SC Oțelul Galați – Ceahlăul Piatra Neamț
  • Etapa 20 | 30 martie: SC Oțelul Galați – Bucovina Rădăuți
  • Etapa 22 | 13 aprilie: SC Oțelul Galați – Șomuz Fălticeni
  • Etapa 24 | 20 aprilie: SC Oțelul Galați – Foresta Suceava
  • Etapa 26 | 4 mai: SC Oțelul Galați – KSE Tg. Secuiesc
  • Etapa 28 | 11 mai: SC Oțelul Galați – Sporting Liești
  • Etapa 29 | 18 mai: SC Oțelul Galați – CSM Rm. Sărat

M

Membrii socios, acces gratuit pe baza cardului

Membrii oficiali ai SC Oțelul Galați vor beneficia de acces gratuit, pe baza cardului de membru. Astfel, suporterii care dețin carduri roșii (Junior) vor avea acces la Peluza 1, cei care au carduri albe (Standard) vor putea intra, la alegere, la Tribuna 1 sau Tribuna 2, membrii ce dețin carduri albastre vor avea accesul gratuit la Tribuna 0, în timp ce deținătorii de carduri gold vor beneficia de acces la Tribuna Oficială și parking la stadionul Oțelul.

A

Acces liber pentru femeile și copiii până în 14 ani

Femeile și copiii cu vârsta maximă de 14 ani vor beneficia de acces gratuit la toate partidele de pe teren propriu ale SC Oțelul Galați, cu mențiunea că minorii trebuie să fie însoțiti de un adult.

L

Legendele, abonamente gratuite la Tribuna 0

De asemenea, SC Oțelul Galați oferă abonamente la Tribuna 0 fostelor glorii ale clubului, celor 50 de legende desemnate cu ocazia aniversării a 50 de ani de existență ale clubului Oțelul: Mario Agiu, Viorel Anghelinei, Liviu Antal, Haralambie Antohi, Dorin Arcanu, Stelian Bordeianu, Laurenţiu Buş, Tudorel Călugăru, Florin Cernat, Sergiu Costin, Ioan Filip, Ion Gigi, Gabriel Giurgiu, Branko Grahovac, Petre Grigoraş, Mihai Guriţă, Mihăiţă Hanghiuc, Sorin Haraga, Silviu Ilie, Laurenţiu Iorga, Jivko Jelev, Emil Jula, Costin Maleş, Cristian Munteanu, Dorinel Munteanu, Ionuţ Neagu, Dănuţ Oprea, Gabriel Paraschiv, Tudorel Pelin, Marius Pena, Milan Perendija, Gelu Popescu, Ion Profir, Cornel Rîpă, Adrian Sălăgeanu, Dorin Semeghin, Vasile Simionaş, Cristian Sîrghi, Emil Spirea, Aurelian “Vivi” Stamate, Daniel Stan, Marius Stan, Valentin Ştefan, Viorel Tănase, Cătălin Tofan, Gabriel Viglianti şi Ion Viorel. Pentru a intra în posesia abonamentelor, fostele glorii sunt rugate să contacteze clubul prin e-mail la ticketing@ascotelul.ro. Membrii familiilor Costică Rădulescu, Nicolae Burcea și Victor Vasilache vor avea posibilitatea de a-și procura abonamentele pentru returul sezonului 2018/2019.

F

Facilități pentru persoanele cu dizabilități

În atenția persoanelor cu dizabilități: pentru a beneficia de un abonament gratuit, aceste persoane trebuie să contacteze clubul prin e-mail la ticketing@ascotelul.ro. Locurile pentru aceste persoane sunt în număr limitat și sunt amenajate într-un spațiu dedicat la Tribuna 1 a stadionului Oțelul.

P

Programul de achiziționare a abonamentelor

Magazinul oficial al SC Oțelul Galați, situat la stadion, de unde se pot achiziționa abonamente este deschis de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.

B

BILETE SEZON COMPETIȚIONAL 2018/2019

Totodată, SC Oțelul Galați face cunoscute şi preţurile biletelor pentru sezonul 2018-2019:

Peluza 1

2 lei

Tribuna 2

5 lei

Tribuna 1

7 lei

Tribuna 0

20 lei

!

Informații de interes general

Biletele pentru meciurile din Liga 3 se pun în vânzare cu minim 2 zile înainte de ziua meciului.

Biletele vor putea fi achiziționate de la magazinul oficial al clubului în săptămâna premergătoarea jocului și de la casele de bilete în ziua meciului.

Persoanele care sunt însoțiti de copii au prioritate atât la casele de bilete, cât și la intrarea în stadion.

Jurnaliștii acreditați de către SC Oțelul Galați au prioritate la intrarea de la Poarta VIP a stadionului Oțelul.

Pentru orice informații legate de bilete sau abonamente la meciurile SC Oțelul Galați vă rugăm sa vă adresați prin e-mail la ticketing@ascotelul.ro