shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Acreditări de presă la SC Oțelul Galați – CSM Focșani 2007

acreditari-presa

Reprezentanții mass-media care doresc să participe la partida SC Oțelul Galați – CSM Focșani 2007, din etapa 4 a Ligii 3, sunt rugați să trimită cererile de acreditare nominale pe adresa de e-mail presa@ascotelul.ro, până vineri,  2 octombrie, ora 20:00.

Având în vedere condițiile speciale și locurile limitate pe stadion la masa presei menționate în protocolul elaborat de Federația Română de Fotbal conform Ordinelor comune ale ministrului tineretului și sportului și ministrului sănătății, solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar la acordarea acreditărilor vor avea prioritate instituțiile media a căror activitate acoperă evenimente sportive.

Jurnaliștii care dețin deja acreditare SC Oțelul Galați pentru sezonul 2020/21 nu mai trebuie să trimită cereri pentru jocul de sâmbătă.

Accesul tuturor reprezentanților mass-media se va face pe la poarta VIP a stadionului Oțelul. Pentru mai multe detalii, puteți contacta ofițerul de presă al SC Oțelul Galați, Marian Brăilescu (telefon: 0753919291).

Partida SC Oțelul Galați – CSM Focșani 2007, din etapa 4 a Ligii 3, se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, pe stadionul Oțelul. Biroul de presă al SC Oțelul Galați vă mulțumește anticipat pentru sprijinul acordat! #ImpreunaPentruOtelul