shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Acreditări de presă la SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila

acreditari-presa

Reprezentanții mass-media care doresc să participe la partida SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila, din manșa tur a finalei barajului de promovare în Liga 2, sunt rugați să trimită cererile de acreditare nominale pe adresa de e-mail presa@ascotelul.ro, până vineri, 21 mai, ora 20:00.

Având în vedere condițiile speciale și locurile limitate pe stadion la masa presei menționate în protocolul elaborat de Federația Română de Fotbal conform Ordinelor comune ale ministrului tineretului și sportului și ministrului sănătății, solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar la acordarea acreditărilor vor avea prioritate instituțiile media a căror activitate acoperă evenimente sportive.

Accesul tuturor reprezentanților mass-media se va face pe la poarta VIP a stadionului Oțelul. Pentru mai multe detalii, puteți contacta ofițerul de presă al SC Oțelul Galați, Marian Brăilescu (telefon: 0753 91 92 91).

Partida SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila, din manșa tur a finalei barajului de promovare în Liga 2, se va disputa sâmbătă, 22 mai, de la ora 13:30, pe stadionul Oțelul. Jocul va fi transmis în direct DigiSport 1. Biroul de presă al SC Oțelul Galați vă mulțumește anticipat pentru sprijinul acordat! #ImpreunaPentruOtelul