shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Adidas powered by R-Gol, noul sponsor tehnic al SC Oțelul Galați

SC Oțelul Galați anunță cu mândrie parteneriatul cu unul dintre cele mai importante branduri sportive din lume, Adidas, prin intermediul R-Gol România. Prestigiosul brand va fi sponsorul tehnic al clubului pentru următoarele două sezoane competiționale. Această colaborare marchează un moment semnificativ în evoluția clubului nostru și reprezintă un pas important spre atingerea obiectivelor noastre sportive și dezvoltarea continuă a echipei noastre.

Adidas este un nume de referință în industria sportului, cunoscut pentru inovație, calitate și angajamentul său față de sportivi și echipamentele lor. Prin această colaborare cu R-Gol România, SC Oțelul Galați va avea privilegiul de a lucra cu unul dintre cei mai prestigioși furnizori de echipamente sportive din lume. Această nouă asociere va aduce mai mult decât un simplu contract de echipament, va aduce oportunități pentru dezvoltarea clubului nostru și pentru susținerea continuă a pasiunii noastre pentru fotbal. Echipa noastră va beneficia de echipamente de înaltă calitate, care vor contribui la performanțe sportive superioare.

Președinte SC Oțelul Galați, Marian Brăilescu, a declarat: “Suntem încântați să anunțăm acest parteneriat semnificativ cu Adidas prin intermediul R-Gol Romania. Acesta este un pas important pentru clubul nostru și demonstrează angajamentul nostru față de performanță și calitate în toate aspectele jocului nostru. Suntem entuziasmați să purtăm emblema Adidas pe echipamentele noastre și să oferim fanilor noștri produse de înaltă calitate.”

Manager R-Gol România, Adrian Borza: “Suntem onorați să ne alăturăm acestui parteneriat istoric între SC Oțelul Galați și Adidas. Acest club are o istorie impresionantă și o comunitate de suporteri dedicată, iar noi suntem mândri să aducem brandul Adidas înapoi în viața lor sportivă. Am văzut cum Adidas a contribuit la succesul clubului în trecut, iar acum suntem dornici să contribuim la realizările viitoare ale echipei. Cu o echipă de management dedicată și cu suportul fanilor pasionați, suntem convinși că această colaborare va aduce beneficii semnificative ambelor părți. Abia așteptăm să vedem noile echipamente Adidas în acțiune și să fim alături de SC Oțelul Galați în toate provocările și succesele care urmează.”

Parteneriatul cu Adidas prin intermediul R-Gol Romania nu este doar un pas înainte pentru SC Oțelul Galați, ci și pentru comunitatea noastră de fani. Vom oferi o gamă largă de produse Adidas cu sigla clubului nostru, astfel încât suporterii noștri să poată purta cu mândrie culorile echipei lor preferate.

Suntem nerăbdători să începem acest nou capitol al colaborării noastre și suntem recunoscători pentru sprijinul continuu al fanilor noștri. Așteptăm cu nerăbdare să purtăm cu mândrie echipamentul Adidas în competițiile noastre viitoare și să creăm împreună momente memorabile pentru SC Oțelul Galați și pentru comunitatea noastră.

De-a lungul istoriei noastre bogate, SC Oțelul Galați a avut privilegiul de a purta echipamente Adidas la două momente semnificative în trecutul nostru recent. În primul rând, la începutul anilor 2000, echipa noastră a fost mândră să poarte emblematicul logo Adidas pe tricourile sale, marcând o perioadă de performanțe remarcabile în fotbalul românesc. În plus, în anul 2016, am revenit cu onoare la echipamentele Adidas, într-un moment dificil, ultima dată chiar într-un meci cu Rapid, o altă echipă de tradiție din fotbalul românesc. Într-o coincidență memorabilă, vom inaugura cu mândrie noile noastre echipamente Adidas într-un alt meci cu Rapid București, continuând astfel tradiția noastră de a lega momente semnificative ale clubului nostru de acest nume de prestigiu în lumea sportului.

Despre SC Oțelul Galați:
SC Oțelul Galați este un club de fotbal cu o istorie bogată și un palmares impresionant în fotbalul românesc. Fondat în anul 1964, clubul a devenit cunoscut pentru performanțele sale de top și pentru pasiunea susținătorilor săi. Echipa noastră joacă în Superligă și aspiră să atingă noi culmi de excelență în lumea fotbalului.

Despre Adidas:
Adidas este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente și încălțăminte sportive din lume. Adidas este recunoscut pentru inovație, calitate și angajamentul său față de sportivi și echipamentele lor. Brandul Adidas este sinonim cu excelența în sport și stilul de viață activ.

Despre R-Gol România:
R-Gol Romania este un partener strategic pentru Adidas în România, oferind servicii de distribuție și marketing pentru brandurile sportive de top. Prin intermediul colaborării cu cluburi de fotbal și alte entități sportive, R-Gol România aduce brandul Adidas, dar și alte branduri importante mai aproape de pasionații de sport din întreaga țară.