shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Adrian Sălăgeanu: „În retur trebuie să ne mobilizăm”

sala23

Jucătorul Oțelului, Adrian Sălăgeanu, consideră că șansele formației roș-alb-albastre de a promova sunt în continuare foarte mari, distanța de două puncte față de liderul clasamentului fiind ușor surmontabilă în returul acestei stagiuni de campionat. Campion și supercampion cu Oțelul în 2011, „Sălă” speră ca echipa să remedieze erorile care au determinat pierderea unor puncte importante, iar în partea a doua a sezonului să aibă un parcurs care să permită îndeplinirea obictivului: promovarea în Liga 2.

Nimic nu este imposibil, suntem la două puncte distanță de primul loc, consider că le putem recupera în retur, mai ales în condițiile în care avem meciurile directe cu echipele din fața noastră. Totul depinde de noi, am făcut niște tranferuri bune, sunt jucători care ne vor ajuta mult în partea secundă a campionatului. Chiar dacă unele persoane sunt sceptice în ceea ce privește șansele Oțelului de a-și îndeplini obiectivul, pe mine ma motivează și mai mult acest lucru, iar la finalul returului mi-aș dori să fim bucuroși cu toții. În tur am făcut niște greșeli, am luat unele goluri ușoare, am pierdut unele puncte, dacă eram mai atenți puteam fi încă de acum pe prima poziție a clasamentului, dar trebuie ca în retur să ne mobilizăm și să fim mai concentrați pe ceea ce avem de făcut pe teren”, a declarat Adrian Sălăgeanu, jucător al SC Oțelul Galați.

Primul meci oficial din acest an este programat pe data de 3 martie, pe terenul concitadinei AFC Metalosport, în etapa a 16-a a Ligii 3, seria 1.