shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Adrian Sălăgeanu și familia EliteGym, membri oficiali ai clubului

sala-socios

Fundașul SC Oțelul Galați, Adrian Sălăgeanu dovedește încă o dată de ce este un jucător de legendă al grupării oțelare: a devenit și membru oficial al clubului, alături de familia EliteGym Galați!

Campion al României și câștigător al Supercupei alături de Oțelul, Sălă s-a întors în această vară la clubul unde a obținut cele mai mari performanțe pentru a pune umărul la revenirea echipei noastre în  elita fotbalului românesc, dar, pe lângă sprijinul sportiv, dovedește și faptul că inima sa pompează sânge roș-alb-albastru.

Astfel, Adrian Sălăgeanu a devenit și membru oficial al SC Oțelul Galați, el dorind astfel să ajute și material clubul pentru care evoluează. În plus, alături de Sălă s-au alăturat și staff-ul noului partener al Oțelului, EliteGym Galați, cu toții aderând ca membri socios în proiectul de reclădire al echipei fanion a orașului nostru. Pe lângă familia EliteGym, Adrian Sălăgeanu a fost însoțit și soție, iar fiica acestuia, în vârstă de doar 3 luni, devenind chiar cea mai tânără susținătoare oficială a SC Oțelul Galați.

Adrian Sălăgeanu reprezintă în acest mod un exemplu pentru toți cei care doresc să ajute cu adevărat clubul, iar gestul său dovedește că este un campion atât pe teren, cât și în afara lui. Îți mulțumim, Sălă!

Acum, mai mult ca oricând, te așteptăm și pe tine, oțelare, să intri în marea familie roș-alb-albastră, să devii membru oficial și să ridicăm împreună stindardul fotbalului din regiunea istorică Moldova, să redăm strălucirea Oțelului și mândria gălățenilor. Detalii aici: https://ascotelul.ro/inscrieri/