shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Adunare Generală Ordinară de închidere a anului financiar

logo-tricou

Stabilită inițial a se desfășura pe data de 15 martie, dar amânată din cauza pandemiei de COVID-19, Consiliul Director al Asociației Clubul Sportiv Suporter Club Oțelul Galați convoacă, în temeiul art.18.9 din Statutul asociației, o nouă Adunare Generală Ordinară de închidere a anului financiar 2019 pentru data de 25 iulie 2020, ora 10:00, la Sala de conferințe „Dunărea Bătrână” din incinta Bazei Sportive Oțelul, cu următoarea ordine de zi:

1. Raportul privind lichidarea bugetului pentru anul financiar încheiat;

2. Bugetul pentru noul an financiar;

3. Validare Comitet Executiv, validare Manager General;

4. Validare obiective sportive asumate de către Comitetul Executiv;

5. Diverse

Având în vedere că de la data de 1 iulie vor începe înscrierile ca membri oficiali pentru sezonul 2020/2021, menționăm că la această Adunare Generală vor avea drept de vot doar membrii din actuala stagiune. În cursul săptămânii viitoare va fi afișată pe site-ul oficial lista membrilor asociați cotizanți cu drept de vot în cadrul Adunării Generale Ordinare. Membrii asociați-cotizanți care nu pot fi prezenți la Adunarea Generală pot împuternici (delega) un alt membru asociat-cotizant care să participe la Adunarea Generală și să voteze în numele său.

Formularul de mandat poate fi descărcat de pe site-ul oficial, completat și trimis pe adresa de email socios@ascotelul.ro sau prin delegatul respectiv la Adunarea Generală. Mandatul delegaților va fi valabil pentru adunările generale desfășurate în cursul întregului an financiar 2020.

DESCARCĂ MANDATUL DE REPREZENTARE SI VOT ADUNARE GENERALA