shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

AFK Miercurea Ciuc – SC Oțelul Galați, astăzi, ora 17:00

gol-barla

SC Oțelul Galați va disputa astăzi un joc important în economia campionatului, pe terenul formației AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în etapa a 25-a a Ligii 3, seria 1. Partida va avea loc cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc și va fi televizată în direct pe canalul oficial de Youtube – Otelul TV.

După 24 de runde disputate, SC Oțelul Galați se află pe poziția secundă a ierarhiei, având acumulate 52 de puncte după cele 15 victorii, 7 egaluri și 1 înfrângere înregistrate, golaveraj 49-12, în timp ce AFK Csikszereda Miercurea Ciuc se situează pe locul 3, cu un total de 50 de puncte și o linie de clasament ce cuprinde 15 victorii, 5 egaluri și 2 înfrângeri, golaveraj 54-22. Lider al seriei este în continuare Aerostar Bacău, cu 55 de puncte, formație care va juca și ea astăzi, de la aceeași oră – 17:00, pe terenul vecinilor de județ, Sporting Liești.

La centru a fost delegat Dreve Dan Florin (Cluj-Napoca) ajutat la cele două tușe de Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca) și Bălan Marius (Dej). Observator din partea FRF a fost desemnat Mircea Constantin (Buzău), iar observator pentru arbitri va fi Szanto Lorant (Târgu Mureş).