shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Alergăm pentru Nicolas la Semimaraton

semimaraton-galati-2018-otelul

SC Oțelul Galați, în parteneriat cu Cristian Onofrei, sprijină cauza din această ediție a Semimaratonului Galați, ce va avea loc duminică, 27 mai, ce are ca scop recuperarea medicală a lui Nicolas, junior al clubului nostru în vârstă de 12 ani care a suferit, împreună cu familia lui, un grav accident de mașină. Oțelarii vor participa la Cursa populară ce va începe la ora 09:30, având startul și sosirea din fața parcului Mihai Eminescu de pe strada Domnească (în fața magazinului WinMarkt – Modern).

Nicolas a suferit un accident, în timp ce se deplasa către mare, alături de familie, undeva în județul Ialomița, fiind loviți de un tir, incident în urma căruia Nicolas a ajuns în comă la spital, iar medicii îi dădeau foarte puține șanse de supraviețuire. El are nevoie de recuperare deoarece are deficiențe locomotorii și nu poate activa în viața de zi cu zi ca un copil normal. Are nevoie de multe ședințe de recuperare, gimnastică, diferite tratamente, care să-l aducă în situația unui copil normal. Toate acestea reprezintă cheltuieli imposibil de suportat pentru familia lui. Alergand și/ sau donând, comunitatea gălățeană își poate demonstra încă o dată spiritul altruist și activ, susținând una dintre cele mai sensibile cauze din Galați.

Astfel, facem un apel către toți suporterii noștri și către întreaga comunitate locală să sprijine acest demers fie prin achiziționarea de bilete la jocul SC Oțelul Galați – AFC Hărman, iar din încasările rezultate jucătorii și staff-ul tehnic al SC Oțelul Galați vor participa la „Semimaraton Galați 2018”, unde vor susține cauza lui Nicolas, fie prin înscrierea directă la acest eveniment caritabil.