shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Alex Ciobanu: „Suntem focusați pe îndeplinirea obiectivului”

alex-ciobanu

Alexandru Ciobanu, antrenorul principal al SC Oțelul Galați, este mulțumit de cum a decurs prima perioadă a pregătirilor pentru retur, una în care antrenamentele s-au axat pe partea fizică, și așteaptă startul meciurilor amicale pentru a închega mai bine relațiile de joc din cadrul echipei. Tehnicianul speră ca toate eforturile susținute de oțelari în acest interval să dea roade în partidele oficiale din retur, o parte secundă a campionatului care poate asigura Oțelului promovarea în Liga 2.

A fost o primă perioadă în care am pus accent pe pregătirea fizică și putem spune că ne-am atins obiectivele din acest punct de vedere, iar jucătorii au răspuns bine acestei perioade solicitante. E important că grupul este unul unit și îi ajută și pe jucătorii nou veniți să se integreze cât mai bine și mai repede în spiritul echipei. Jucătorii sunt apți din punct de vedere fizic, singura problemă medicală este o accidentare mai veche a lui Adrian Sălăgeanu care încă îl mai chinuie, dar sper ca în cel mai scurt timp să fie apt pentru partidele amicale. Urmează partea a doua a perioadei de pregătire, vom efectua jocuri de pregatire în care vom pune accent pe omogenizarea echipei și a relațiilor de joc. Sperăm ca până la reluarea meciurilor oficiale să fim pregătiți, atât din punct de vedere fizic, cât și tehnico-tactic, mai ales în condițiile în care ne așteaptă un retur foarte greu, solicitant pe toate planurile, dar avem un singur obiectiv: promovarea. Suntem cu toții focusați pentru a ne îndeplini acest țel, jucătorii, staff-ul tehnic, cel administrativ, dar și suporterii pe care îi simțim mereu alături de noi”, a declarat Alexandru Ciobanu, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Roș-alb-albaștrii vor disputa prima partida de verificare, miercuri, 7 februarie, în compania formației de Liga 2, Dacia Unirea Brăila. Jocul se va disputa pe stadionul Siderurgistul, cu începere de la ora 11:00, accesul spectatorilor fiind liber.