shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Alex Pop și-a prelungit contractul

Golgheterul Oțelului în acest sezon de Superliga, cu nouă reușite, a semnat prelungirea contractului cu încă un an. Îi mulțumim pentru pasiunea și eficiența cu care joacă sub culorile roș-alb-albastre și îi urăm să-și păstreze entuziasmul pe care îl manifestă nu doar la meciuri, ci și la ședințele de pregătire.

Alexandru Mihai Constantin Pop, atacant care va împlini 24 de ani la începutul lunii următoare, și-a pus semnătura pe un nou contract cu SC Oțelul Galați, el urmând astfel să reprezinte gruparea roș-alb-albastră până la finalul lunii iunie a anului 2025. Vechea înțelegere dintre fotbalist și club ar fi expirat în vara acestui an.

Mă bucur că am semnat prelungirea contractului și țin să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și mi-au dat șansa să joc în prima ligă. Îmi doresc să dau în continuare totul pentru Oțelul Galați„, a declarat Alex Pop, unul dintre golgheterii Superligii. El a marcat în acest sezon 9 goluri și a oferit o pasă decisivă.
Pop, trecut pe la Universitatea Cluj și Viitorul Constanța, a venit la Oțelul în vara anului 2023 de la Unirea Dej, din Liga 2.

Să fie într-un ceas bun, Alex! Mult succes!