shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Alexandru David, fundaș dreapta cu prezențe în Liga 1, a semnat cu Oțelul

david-apostol

SC Oțelul Galați a reușit cel de-al doilea transfer al acestei pauze competiționale prin înregimentarea fundașului dreapta Alexandru David, de la AFC Hărman.

După aducerea fundașului central Bogdan Matei, conducerea clubului nostru continuă campania de consolidare a lotului pentru returul stagiunii 2017/2018 a Ligii 3 și a obținut semnătura lui Alexandru David, apărător dreapta în vârstă de 26 de ani, ce a evoluat ultima dată la AFC Hărman, formație ce activează în aceeași serie cu Oțelul în cel de-al treilea eșalon fotbalistic.

Alexandru David s-a născut pe 15 iunie 1991 la Brașov și a terminat junioratul la formația fanion a orașului, club pentru care a evoluat și în Liga 1, primul său meci oficial fiind pe 27 iulie 2012, FC Braşov – CS Turnu-Severin 2-1. De-a lungul carierei a mai evoluat la FC Snagov, CS Otopeni, Arieșul Turda, Academica Clinceni, UTA (Liga 2), dar și Petrolul Ploiești (Liga 1). Jucătorul, ce măsoară 180 cm, a strâns în total 19 meciuri în prima ligă, 132 de meciuri în liga secundă și 8 jocuri în Cupa României. În turul actualei ediții de campionat a jucat în Liga 3 la AFC Hărman, iar din această iarnă a semnat un contract cu SC Oțelul Galați până în vară, cu opțiune de prelungire în eventualitatea promovării în Liga 2.

„Mă bucur că am semnat cu Oțelul, o echipă cu tradiție din fotbalul românesc și un club care încearcă să ajungă acolo unde îi este locul, în elita fotbalistică, printr-un proiect curat și bine structurat. Obiectivul este să promovăm în Liga 2, sunt convins că putem să realizam acest lucru, atât eu, cât și colegii mei, vom da totul să aducem din nou Oțelul acolo sus. Avem nevoie și de suportul fanilor, te simți fotbalist când joci în fața unor suporteri pătimași așa cum îi știu eu pe cei de la Galați, împreună putem fi mai puternici”, a declarat noul jucător al SC Oțelul Galați, Alexandru David.

„Alexandru David a reprezentat un obiectiv al clubului în această campanie de achiziții și sunt bucuros că l-am putut îndeplini. Este un jucător cu experiență, a evoluat în Liga 1, l-am remarcat și în meciul direct din ultima etapă de la Hărman. Ni l-am dorit foarte mult și avem certitudinea că ne va ajuta în returul de campionat. În zilele următoare vom anunța și alte transferuri, lucrăm profesionist, astfel încât lotul să fie în linii mari definitivat până la reunire și apoi să avem o perioadă de pregătire centralizată și cu toți jucătorii la dispoziție”, a declarat Iulian Apostol, team-manager SC Oțelul Galați.

Bun venit și mult succes în tricoul Oțelului, Alexandru David!