shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Alexandru Muscă, noul atacant oțelar

alexadru-musca

SC Oțelul Galați a ajuns la o înțelegere cu Juventus București pentru împrumutul atacantului Alexandru Muscă

Echipa noastră continuă campania de achiziții pentru atacarea promovării în Liga 2, astfel încât a reușit înregimentarea vârfului Alexandru Muscă, în vârstă de 21 de ani, acesta fiind împrumutat pentru un sezon de la formația Juventus București, alături de care a obținut în stagiunea precedentă promovarea în Liga 1.

Născut pe 27 martie 1996, la Constanța, Alexandru a pășit în lumea fotbalului la Farul, acolo unde a reușit să ajungă la prima echipă pe vremea când echipa constănțeană juca în liga secundă. În 2015, a ajuns la Brăila acolo a evoluat timp de un sezon și jumătate, marcând 15 goluri în 44 de meciuri disputate, unul chiar la Galați împotriva Oțelului. Evoluțiile bune l-au propulsat la Juventus București, formație care a obținut promovarea în Liga 1 în sezonul trecut, Muscă bifând 4 prezențe în returul ce a consfințit accederea în prima divizie a echipei bucureștene. În total, vârful ce va îmbrăca tricoul SC Oțelul Galați din această vară a strâns la nivelul ligii secunde 62 de meciuri în care a marcat 17 goluri, având acumulate 4.862 de minute pe teren.

Alexandru Muscă, jucător SC Oțelul Galați: „Acest pas reprezintă o nouă provocare pentru mine, în sezonul trecut am obținut o promovare alături de Juventus București, sper să reușesc același lucru și cu Oțelul în noul campionat. Știu că voi evolua la un club de tradiție din fotbalul românesc, este atât o onoare pentru mine, dar și o motivație în plus să dau totul pentru club și pentru suporterii echipei”

alexandru-musca2

În perioada următoare SC Oțelul Galați va anunța și alte transferuri sau înregimentări de jucători, așa că invităm toți suporterii să urmărească toate canalele noastre oficiale de informare. #ImpreunaPentruOtelul