shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Alexandru Vasile este oțelar

alexadru-vasile-1

Mijlocașul central Alexandru Vasile este noul jucător al SC Oțelul Galați pentru stagiunea 2017/2018 a Ligii 3.

Clubul nostru a reușit să perfecteze înregimentarea lui Alexandru Vasile, jucător în vârstă de 23 de ani, acesta venind la Oțelul de la formația de prima ligă Juventus București. Vasile a semnat cu echipa noastră un contract valabil pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an competițional.

Născut pe 23 august 1993, Alexandru este un jucător de picior drept ce poate evolua în linia mediană, atât în mijlocul terenului, cât și pe cele două benzi. A mai evoluat în carieră la Dinamo II, ACS Berceni și CS Balotești. În sezonul trecut, a evoluat de 11 ori pentru Juventus București în Liga 2, în 5 partide fiind titular și a reușit să marcheze 4 goluri în cele 513 minute contabilizate pe gazon.

Alexandru Vasile, jucător SC Oțelul Galați: „Mă bucur să fiu aici, Oțelul este un club important din fotbalul românesc și sper ca împreună cu suporterii și colegii mei să îl readucem acolo unde îi este locul. Va fi o onoare pentru mine să îmbrac tricoul Oțelului, ne așteaptă un sezon plin de provocări, îmi doresc să îndeplinim tot ceea ne propunem”

alexadru-vasile-2

Iulian Apostol, director imagine SC Oțelul Galați: „Alexandru Vasile este un jucător pe care ni l-am dorit, mai ales că vine cu experiența unei promovări reușite cu cei de la Juventus București. Este un jucător cu reale calități tehnice, sunt convins că ne va ajuta să obținem ce ne dorim. În următoarea perioadă vom semna și cu alți jucători de valoare, dăm asigurări suporterilor că vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a crea o echipă competititivă”

În zilele următoare SC Oțelul Galați va anunța și  alte tranferuri sau înregimentări de jucători, așa că invităm toți suporterii să urmărească toate canalele noastre oficiale de informare. #ImpreunaPentruOtelul