shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Alin Pînzaru: „Cristea și Neagu își vor aduce aportul la obiectivul nostru”

alin-pnz

Alin Pînzaru, antrenorul principal al Oțelului, este mulțumit de principalele două noutăți din lotul oțelar la începutul perioadei de pregătire, Cosmin Neagu și Călin Cristea, jucători cu experiență ce vin de la divizionara secundă Energeticianul. Tehnicianul oțelar nu dorește schimbări masive în cadrul lotului în această perioadă și consideră că cei doi fotbaliști își vor aduce aportul în îndeplinirea obiectivului propus prin plusul de valoare și experiență de care dispun.

Am spus încă de la finalul turului faptul că nu vreau să facem schimbări radicale, ci mai degrabă să completăm lotul cu care am terminat prima parte a campionatului. Vom mai aduce jucători dacă vom găsi ceva pe piață ceva peste nivelul lotului, mai ales că în perioada de iarnă fotbaliștii de valoare sunt cam greu de găsit. În caz contrar, consider că jucătorii cu un plus de valoare și experiență pe care i-am adus sunt suficienți. Cristea și Neagu sunt doi jucători buni, cei de la Energeticianul au pierdut obiectivul de a promova și au renunțat la jucătorii care aveau salarii mai mari, noi am profitat de această situație și i-am convins să vină la Oțelul. Ambii au promovat în sezonul trecut cu echipele lor în prima ligă, pe lângă valoarea pe care o au știu ce înseamă lupta pentru promovare. Cu Neagu am lucrat la Brăila, iar Cristea nu necesită nicio prezentare, sunt doi jucători cu experiență care își vor aduce aportul la obiectivul nostru”, a declarat Alin Pînzaru, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Cosmin Neagu (mijlocaș ofensiv, atacant – foto jos), în vârstă de 27 de ani, a mai evoluat la Delta Tulcea, Dunărea Galați, CSM Rm. Vâlcea, SC Bacău, Farul Constanța, Dacia Unirea Brăila, Hermannstadt și Energeticianul (toate în Liga 2).

cosmin-neagu-antrenament2

Călin Cristea (mijlocaș central – stânga), în vârstă de 30 de ani, a trecut de-a lungul carierei la formații precum Unirea Alba Iulia, Pandurii Tg. Jiu, FC Brașov (Liga 1), Othellos Athienou (Cipru), Racing Beirut (Liban), CSM Rm. Sărat, Dunărea Călărași și Energeticianul (Liga 2).

Ambii jucători sunt în tratative cu SC Oțelul Galați și au început perioada de pregătire sub comanda antrenorului Alin Pînzaru.