shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Alin Pînzaru: „Importante sunt punctele puse în joc”

alin-pinzaru-banca

Alin Pînzaru, antrenorul principal al SC Oțelul Galați, s-a declarat mulțumit de succesul echipei sale în partida cu Metalul Buzău, scor 3-1, oțelarii având un avantaj de două goluri după primele 20 de minute, aspect ce a facilitat deznodământul jocului.

Sunt mulțumit că am obținut cele trei puncte, am avut o atitudine bună și îi felicit pe băieți pentru asta. Atunci când se înscrie repede, jocul se deschide și lucrurile devin relativ ușoare. Și la Târgu Secuiesc am avut momente bune la începutul jocului, iar lucrurile au devenit extrem de simple în momentul în care am dat primul gol. Avem echipă care gestionează bine situațiile defensive, dar la meciul cu Metalul am primit gol dintr-o fază simplă care nu anunța absolut nimic și lucrurile se puteau complica”, a declarat Alin Pînzaru, antrenorul Oțelului.

Tehnicianul oțelar consideră că lupta pentru promovare nu va fi afectată de retragerea formației CSM Roman, chiar dacă în urma acestei decizii roș-alb-albaștrii au trecut momentan pe locul secund al clasamentului. De asemenea, Pînzaru pune accent pe importanța punctelor puse în joc și mai puțin pe numărul golurilor marcate, departajarea la finalul campionatului urmând a se face în mare parte, în opinia antrenorului, în funcție de totalul punctelor acumulate.

Cei de la Gloria Buzău vor sta și ei în ultima etapa când ar fi trebuit să joace cu Romanul, important este ca noi să ne adunăm puncte, mai sunt trei meciuri rămase, să luăm nouă puncte și la sfârșit când se trage linia vedem unde ne situăm și ce putem face pentru retur. Cu siguranță situația din clasament o să se clarifice ușor ușor la nivel de puncte și în jocurile directe. Golaverajul stabilește acum poziția din ierarhie, dar este irelevant. Într-adevăr, au fost și meciuri în care puteam să înscriem mai mult, cum a fost meciul cu Roman de exemplu. Sunt rezultate pozitive, importante sunt cele trei puncte, cu siguranță când se va trage linie la sfârșit punctele vor face diferența, nicidecum golurile”, a concluzionat Alin Pînzaru.