shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Alin Pînzaru: „Trebuie să câștigăm în orice condiții la Darabani”

alin-pnz

SC Oțelul Galați se va deplasa sâmbătă pe terenul formației Sănătatea Darabani, iar antrenorul Alin Pînzaru speră la un succes al elevilor săi, în ciuda faptului că terenul de joc se anunță a nu fi în condiții tocmai optime. Tehnicianul oțelar așteaptă ca roș-alb-albaștrii să fie la fel de determinați ca în primul joc, iar această atitudine să apropie echipa către cele trei puncte puse în joc.

Trebuie să fim pregătiți pentru orice suprafață de joc, chiar dacă ne așteptăm să nu fie în cele mai bune condiții. Nu trebuie să ne raportăm la meciul din tur, ne interesează victoria cu orice preț obținută. Vom înfrunta condiții grele comparativ cu terenul de pe teren propriu, sunt diferențe mari între jocurile de acasă și cele din deplasare. Chiar dacă ninge sau plouă, dacă terenul e bun sau prost, avem nevoie de puncte și trebuie să facem totul pentru a le obține. Trebuie să avem atitudine, să abordăm bine jocul, iar în acest mod nu vom avea probleme”, a declarat Alin Pînzaru, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Partida Sănătatea Darabani – SC Oțelul Galați se va disputa sâmbătă, 9 martie, cu începere de la ora 15:00. Jocul va conta pentru etapa 17 a Ligii 3 și va avea loc pe stadionul Orăşenesc din Darabani.