shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Alin Pînzaru: „Trebuie să fim pregătiți pentru orice condiții”

pinzaru-onyeka

SC Oțelul Galați va disputa o nouă partidă în actuala stagiune a Ligii 3, în runda cu numărul 7. Oțelarii se vor deplasa pe terenul formației Șomuz Fălticeni, într-un meci ce va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Tineretului din Fălticeni.

Antrenorul principal al SC Oțelul Galați, Alin Pînzaru, așteaptă un nou succes al elevilor săi chiar dacă formația suceveană este puternică pe teren propriu. De asemenea, tehnicianul oțelar speră ca vremea să nu afecteze starea terenurilor în această perioadă de toamnă, însă în orice condiții roș-alb-albaștrii trebuie să înceapă jocurile numai cu gândul la victorie.

Ne așteaptă o nouă deplasare lungă, în fața unui adversar care evoluează bine pe propriul teren. Am înțeles că vom evolua pe o suprafață bună, mă bucură acest lucru. Ar fi bine să țină și vremea cu noi, am intrat în luna octombrie,  sper să nu fie o perioadă cu ploi care să afecteze starea terenurilor. În orice caz, trebuie să fim pregătiți pentru orice condiții, să câștigăm meci de meci, avem puterea de face asta”, a declarat Alin Pînzaru, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.