shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Alin Pînzaru: „Vom avea un meci încrâncenat la Liești”

alin-pnz

SC Oțelul Galați va evolua sâmbătă pe terenul celor de la Sporting Liești, iar antrenorul oțelarilor, Alin Pînzaru, se așteaptă la o replică solidă din partea vecinilor noștri de județ, mai ales raportat la istoricul partidelor dintre cele două formații, mereu disputate cu ambiție și determinare.

Cei de la Liești sunt o echipă bună, ne așteptăm la un meci dificil, întotdeauna au fost ambiții aici, în zona noastră. Cu siguranță vor juca cum au jucat și ceilalți adversari împotriva noastră, este o stare generală când întâlnești echipele din față, indiferent dacă te numești Liești, Buzău, Darabani, joci cu o ambiție în plus, vrei sa dovedești că ești și tu apropiat valoric de cei clasați mai sus. Va fi un meci încrâncenat și suntem pregătiți pentru el. Nu avem nicio revanșă de luat după meciul de Cupă. Acum suntem în campionat, privim doar înainte. Urmează un meci în care sunt puse puncte în joc, trebuie să le obținem și apoi mai avem două partide de disputat din acest tur”, a declarat Alin Pînzaru, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Partida Sporting Liești – SC Oțelul Galați se va disputa sâmbătă, 17 noiembrie, cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Comunal din Liești și va conta pentru etapa 13 a Ligii 3.