shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

“Am plâns din tot sufletul meu de oțelar”

sefer

Sorin Tirila – Antonio Sefer – Sorin Haraga

Antonio Sefer, unul dintre tinerele talente fotbalistice lansate de oraşul nostru, a vizitat Suporter Club Oţelul Galaţi cu scopul de a-şi saluta foştii colegi şi antrenori, dar şi pentru a-şi arăta ataşamentul faţă de continuatoarea morală a echipei fanion a oraşului nostru. Cu această ocazie, site-ul oficial al SCOG vă prezintă un scurt interviu cu puştiul care ne-a emoţionat pe toţi cu lacrimile sale vărsate pentru echipa de suflet.

Una dintre cele mai frumoase imagini din istoria fotbalului gălăţean, dar poate şi cea mai tristă, e aceea în care tu plângi la finalul meciului cu Rapid, ultimul meci din istorie pentru FC Oţelul. Ce ai simţit atunci ?

Antonio Sefer: Bună ziua! Cea mai frumoasă amintire din istoria fotbalului gălătean este aceea din 2011 când echipa noastră de suflet a luat campionatul. Eu venisem din turneu, de la Constanța, și m-am dus direct la stadion, să-mi încurajez echipa de suflet. În acel moment în care am intrat, arena era plină de suporteri gălăţeni. Stăteam pe gard, ajutat de tata, să mă uit la meci. În schimb, la finalul meciului cu Rapid, am simțit o durere în suflet… Nu pot să exprim în cuvinte durerea pe care am avut-o atunci. Am plâns din tot sufletul meu de oțelar în acel moment dificil pentru club…

Iată că suporterii nu s-au putut împăca cu moartea echipei lor şi au luat-o de la capăt din Liga a a 4-a. Ce părere ai despre proiectul Suporter Club Oţelul Galaţi?

Antonio Sefer: Este un proiect foarte bun, am încredere în tot staff-ul și mai ales în suporteri. Urmăresc echipa, mi-a plăcut primul meci. Respect galeriei și suporterilor, sper să vină cât mai multă lume la stadion, pentru că băietii au nevoie de ei. Împreună naștem un nou Oțelul, pe care și-l doresc toți suporterii Galațiului!

Ţi-ai revăzut foştii colegi la meciurile de juniori ale SCOG. Ce sentimente te încearcă privindu-i? Îţi este dor de Galaţi?

Antonio Sefer: Am fost ieri la antrenament la seniori, la foștii mei colegi, aveam o durere în suflet. Astăzi am fost la meci la juniori, tot colegi de-ai mei. Am simțit un gol în inimă…Voiam să intru pe teren parcă, să mă schimb și să joc, să-mi ajut echipa! N-am stat la tot meciul pentru că a trebuit să plec înapoi, la Timișoara.

Ştim că evoluezi pentru Tricolor11 Timişoara şi recent ai fost cel mai bun jucător la Syrenka Cup pentru România Under 17… Care sunt planurile de viitor ale tânărului Antonio Sefer?

Antonio Sefer: Vreau să mă pregătesc cât mai bine, să muncesc mult și totul cade de la sine. Vreau să mă calific cu echipa națională la Europenele din luna octombrie!

Plănuieşti ca la un moment dat în cariera să te întorci să joci pentru Oţelul?

Antonio Sefer: Cu siguranță! Este echipa mea de suflet, am crescut în curtea clubului Oțelul, am fost aici de la vârsta de 6 ani până la 16 ani… Iubesc această echipă și oricând m-aș întoarce ACASĂ, să joc pentru echipa mea de suflet – OŢELUL!

La final, un mesaj pentru suporteri…

Antonio Sefer: Le mulțumesc tuturor suporterilor care mi-au fost alături la finalul meciului cu Rapid. Le mulțumesc că sunt în continuare alături de echipă şi o susţin la bine și la rău, pentru că totul o să fie bine la final. Am încredere în ei că vor fi mereu alături de echipă. Încă o dată le mulțumesc pentru sprijinul acordat!

 

Antonio Sefer a fost unul dintre liderii copiilor de legendă ai Galaţiului care au apărat culorile Oţelului în ultima lună de viaţă a clubului nostru, înainte de faliment. El este bineînţeles unul dintre jucătorii formaţi în pepiniera Galaţiului şi unul dintre cele mai mari talente pe care le-a dat oraşul nostru.
Sefer a impresionat suporterii oţelari nu doar prin talentul său indiscutabil sau prin cifrele sale la doar 16 ani, cât mai ales prin lacrimile sale pe care le-a vărsat pentru Oţelul când a realizat ce se va întâmpla cu echipa fanion a Galaţiului. După falimentul FC Oţelul, Sefer a fost “recrutat” de către Centrul de Excelenţă de la Timişoara şi este liderul naţionalei României sub 17 ani.