shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Andrei Udeanu, internațional U19, devine oțelar

udeanu-andrei

SC Oțelul Galați a semnat cu Andrei Udeanu, portar în vârstă de 18 ani ce a fost titular în sezonul trecut la SCM Pitești alături de care a promovat în Liga 2

Clubul nostru a reușit înregimentarea goalkeeperului Andrei Udeanu, internațional de juniori, acesta semnând un contract valabil în sezonul 2017/2018 cu gruparea oțelară. Născut pe data de 21 septembrie 1998, în localitatea Călinești, județul Arges, Udeanu a pășit în lumea fotbalului de performanță la Școala de fotbal „Dănuț Coman” fiind împrumutat la divizionara secundă CS Mioveni și ulterior la SCM Pitești, alături de care a reușit promovarea în Liga 2, din postura de titular, evoluând meci de meci pentru formația argeșeană, fiind unul din cei trei juniori care trebuie să fie în mod obligatoriu pe teren în Liga 3. Prestațiile bune l-au propulsat și la reprezentativele de juniori ale României, făcând parte din selecționata ce a atacat calificarea la Campionatul European U19, bifând și o prezență în fața naționalei similare a Olandei. Cu experiența unei promovări la activ și prezențele constante la nivel internațional U16, U17, U18 și U19, Udeanu se alătură din această vară echipei noastre în încercarea de a promova în Liga 2.

Iulian Apostol, director de imagine SC Oțelul Galați: „Ne bucurăm că am reușit să aducem la echipă unul dintre portarii de perspectivă din fotbalul românesc. Andrei are la activ o promovare în Liga 2 din postura de titular, ceea ce înseamnă că, pentru vârsta fragedă pe care o are, a acumulat deja meciuri în picioare și cu siguranță ne va ajuta să ne luptăm pentru îndeplinirea obiectivelor propuse”

Andrei Udeanu, jucător SC Oțelul Galați: „Sunt onorat că voi juca pentru Oțelul, o echipă de tradiție din fotbalul românesc. Sper să reușesc aici la Galați ceea ce am obținut și în sezonul trecut la Pitești și anume promovarea în liga a doua”

udeanu2

În perioada următoare SC Oțelul Galați va anunța și alte transferuri sau înregimentări de jucători, așa că invităm toți suporterii să urmărească toate canalele noastre oficiale de informare. #ImpreunaPentruOtelul