shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Antrenament comun SC Oțelul Galați, CGA Academy și Skill Factor Soccer

antrenament-comun-juniori

Așa cum v-am anunțat la începutul acestui an, SC Oțelul Galați a încheiat parteneriate cu CGA Academy SC (Statele Unite ale Americii) și Skill Factor Soccer Academy (Germania), două academii cu rezultatele notabile la nivelul sectorului juvenil.

Astăzi, la stadionul Siderurgistul a avut loc un prim eveniment ce a implicat cele trei entități, un antrenament comun al grupelor de juniori cu vârsta între 2001 și 2002 de la SC Oțelul Galați, respectiv CGA Academy SC. Ședința demonstrativă de pregătire s-a desfășurat sub atenta îndrumare a lui Mihai Ciobanu, antrenorul cooordonator al Centrului de Copii și Juniori al clubului nostru, Tudorel Pelin, antrenorul grupei juniori A și Iulian Olaru, reprezentantul germanilor de la Skill Factor Soccer Academy.

Astfel, clubul nostru a fost făcut un prim pas în dezvoltarea relațiilor internaționale ale Centrului de Copii și Juniori și de a beneficia de serviciile de consultanță și de expertiza specialiștilor internaționali din fotbal. De asemenea, vor avea loc și alte schimburi de experiență între antrenorii și juniorii entităților sportive implicate, se vor desfășura stagii de pregătire în Germania și în Statele Unite ale Americii, în încercarea noastră de a oferi antrenamente și facilități de pregătire celor mai talentați juniori din cadrul clubului.

 

Ședință de pregătire comună a cluburilor SC Oțelul Galați – CGA Academy SC – Skill Factor Soccer Academy, un prim eveniment din cadrul protocolului de colaborare dintre cele trei entități sportive

Posted by SC Otelul Galati on Thursday, 28 June 2018