shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Apetit ofensiv în primul amical al anului: 7-0 cu Agrostar

echipa5

SC Oțelul Galați a câștigat, scor 7-0 (2-0), prima partidă de pregătire din acest an, susținută pe terenul formației de Liga 4, Agrostar Tulucești. Jocul s-a disputat pe durata a două reprize de câte 50 de minute fiecare, iar golurile oțelarilor au fost marcate de Marius Matei (6, 41), Andrei Munteanu (52, 73, 80) și George Cîrjan (76, 86).

Antrenorul Alexandru Ciobanu a utilizat în prima repriză următoarea formulă: Ursu – Pop, Puțanu, Ghiocel (cpt), Manău – Alecu, Bordieanu, Crihană – Țicămucă, Matei, Grădinaru (Dima).

echipa1

În repriza secundă au evoluat: Dinu – Stoian, David, Crihană (Bucevschi), Sevastian – Cireș, Drăgan – Farcaș, Munteanu, Dima – Cîrjan (cpt).

echipa2

Oțelarii vor continua antrenamentele în Galați, iar în perioada 7-21 februarie, vor efectua un cantonament de două săptămâni, stagiune de pregătire sponsorizat de Palomares Beach Apartamentos, în apropiere de Almeria, Spania. În stagiul din sudul Peninsulei Iberice, oțelarii vor disputa și patru meciuri amicale cu formații din diviziile inferioare ale Spaniei, preponderent din Tercera Division, urmând ca la revenirea în țară să mai aibă loc, la Galați, încă o partidă de verificare, în compania formației Metalul Buzău.

echipa7

Iată programul complet al meciurilor de pregătire pe care oțelarii le vor susține în această perioadă precompetițională:

  • 1 februarie: SC Oțelul Galați – Agrostar Tulucești 7-0
  • 11 februarie: SC Oțelul Galați – CD Vera (Primera Division Andaluza)
  • 13 februarie: SC Oțelul Galați – Muleño CF (Tercera Division)
  • 15 februarie: Meci-școală SC Oțelul Galați
  • 18 februarie: SC Oțelul Galați – Atlético Pulpileño (Tercera Division)
  • 20 februarie: SC Oțelul Galați – Águilas FC (Tercera Division)
  • 29 februarie: SC Oțelul Galați – Metalul Buzău (Liga 3)

Prima partidă oficială a roș-alb-albaștrilor va avea loc pe 7 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa 16, runda de debut al returului Ligii 3.

echipa6

echipa4

echipa3