shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Arad, o nouă reprezentație

Campionii inimilor noastre, după ce și-au asigurat și matematic liniștea finalului de sezon, cu toate că obiectivul este prima poziție din a doua parte a campionatului, întâlnesc astăzi de la ora 16.45 formația UTA Arad, în etapa a 6-a a play-out-ului Superligii.

Înainte de toate, trebuie să vă mulțumim cu mâna pe inimă pentru interesul extraordinar manifestat pentru Finala Cupei României, din 15 Mai 2024: tichetele oferite suporterilor clubului nostru au fost epuizate în timp record și există în continuare cereri. Din nefericire, arena sibiană pe care este programat meciul cu Corvinul Hunedoara nu poate găzdui întreaga suflare oțelară, așa cum ne-am fi dorit. Suntem convinși, totuși, că și de acasă veți vibra pentru minunații băieți antrenați de Dorinel Munteanu. Până atunci, mai sunt jocuri de campionat, iar managerul tehnic al roș-alb-albaștrilor a precizat clar că niciun component al Oțelului nu se gândește la vacanță, fiecare partidă fiind încă o ocazie de a menține o formă bună în perspectiva Finalei.

Dorinel afirmă răspicat că este interesat și de prima poziție în play-out: “În fiecare partidă vreau să jucăm bine, să ne facem treaba atât individual, cât și ca echipă, nu facem rabat de la efort.” Ultima dată, împotriva grupării arădene, ai noștri s-au impus cu scorul de 4-2, meciul având loc pe arena municipală din Sibiu, acolo vom reveni la final de stagiune. Să fim bine și astăzi, de la 5 fără un sfert, dar și de atunci, în ziua specială de 15 Mai!