shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Ariel Lopez Varela, noul mijlocaș central al Oțelului

SC Oțelul Galați a ajuns la un acord contractual pe durata unui sezon, cu opțiune de prelungire, cu jucătorul Ariel Lopez. Fotbalistul din Uruguay, în vârstă de 28 de ani și cu o înălțime de 183 cm, poate evolua atât ca mijlocaș defensiv, dar și ca fundaș central.

El vine de la FC Buzău, formație pentru care a jucat 56 de meciuri în ultimele două sezoane de Liga 2 și pentru care a marcat 7 goluri, fiind în ultimul sezon și căpitanul echipei. Lopez mai are alte 49 de meciuri în Liga 2, în tricoul celor de la Dunărea Călărași.

Ariel Ignacio López Varela s-a născut pe 26 mai 1995 la Montevideo, capitala și cel mai mare oraș din Uruguay. Apoi a făcut trecerea în Europa, având și cetățenie spaniolă, începând fotbalul profesionist chiar în țara din Peninsula Iberică.

Primele cluburi au fost cele de lângă Madrid, San Isidro și UD Las Zocas, fiind cooptat ulterior de Getafe, acolo unde a evoluat pentru echipă secundă. Înainte de a veni în România, a mai jucat în cel de-al treilea eșalon spaniol pentru Navalcarnero și Inter de Madrid.

Bine ai venit și mult success, Ariel Lopez!