shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Astăzi, meci de pregătire cu Atlético Pulpileño

jucatori-negru-amical

SC Oțelul Galați continuă și în această săptămână seria meciurilor de verificare din cantonamentul din Spania, iar astăzi va disputa un nou joc, în compania formației Atlético Pulpileño (Tercera División). Meciul va avea loc cu începere de la ora locală 20:00 (ora României 21:00), pe Estadio San Miguel din localitatea Pulpi.

Club Atlético Pulpileño este un club din regiunea Almeria, Andalucia, fondat în 2002 și care evoluează în Tercera División. A strâns deja 8 sezoane la acest nivel al fotbalului spaniol, iar jocurile de pe teren propriu le dispută pe Estadio San Miguel din Pulpi, arenă cu o capacitate de 2000 de locuri. În jocul de pregătire de astăzi, ambele echipe vor folosi prepondrent jucători tineri, astfel încât antrenorul Alexandru Ciobanu va miza mai mult pe fotbaliștii U21 din lotul deplasat în Spania.

Iată programul complet al meciurilor de pregătire pe care oțelarii le vor susține în această perioadă precompetițională:

1

februarie: SC Oțelul Galați – Agrostar Tulucești (Liga 4) 7-0

11

februarie: SC Oțelul Galați – CD Vera (Primera Division Andaluza) 1-2

13

februarie: SC Oțelul Galați – Muleño CF (Tercera Division) 3-1

15

februarie: Meci-școală SC Oțelul Galați

18

februarie: SC Oțelul Galați – Atlético Pulpileño (Tercera Division)

20

februarie: SC Oțelul Galați – Águilas FC (Tercera Division)

29

februarie: SC Oțelul Galați – Metalul Buzău (Liga 3)

Primul joc oficial al oțelarilor se va disputa pe 7 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa 16, prima a returului Ligii 3.