shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Astăzi, ora 17:00, derby-ul etapei: Foresta vs Oțelul

echipa1

SC Oțelul Galați va evolua astăzi, 7 septembrie, pe terenul formației Foresta Suceava, în cea mai importantă partidă a rundei cu numărul 3 a Ligii 3, seria 1. Jocul se va disputa cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Areni din Suceava.

Derby-ul etapei

Înaintea acestei runde, oțelarii ocupă poziția de lider, alături de Aerostar Bacău și Bucovina Rădăuți cu maxim de puncte după două etape disputate, având un golaveraj ce cuprinde 4 goluri marcate și 1 gol primit. De cealaltă parte, Foresta Suceava ocupă locul 4 al ierarhiei, cu 4 puncte obținute după 1 victorie și 1 egal, golaveraj identic cu al roș-alb-albaștrilor, 4-1.

Reîntâlnire cu Petre Grigoraș

Chiar în săptămăna premergătoare jocului Foresta – Oțelul, sucevenii au efectuat modificări la nivelul băncii tehnice, Petre Grigoraș semnând cu formația galben-verde. Astfel, gazdele de astăzi au instalat un tehnician cu mare experiență în fotbalul românesc, Grig reprezentând și un nume de referință în istoria Oțelului, având două mandate pe banca oțelară, în perioadele 2006-2009 și 2013.

Jucăm în compania celei mai puternice echipe din serie, care tocmai are un nou antrenor, un tehnician de renume. Acest lucru va declanșa o energie pozitivă în jurul formației din Suceava. Noi suntem o echipă tânără, în formare. Întampinăm probleme de efectiv pentru acest joc din cauza faptului ca trei seniori importanți pentru echipă, Matei, Puțanu, Manău sunt incerți, dar aștept ca în acest meci să arătam aceeași unitate, același spirit de sacrificiu ca și în startul sezonului. Îmi doresc ca tinerețea lotului nostru să emane entuziasm, iar jucătorii noștri să evolueze cu dezinvoltură, fără teamă și cu ambiția de a se autodepăși la fiecare meci”, a declarat antrenorul principal al Oțelului, Alexandru Ciobanu.

Brigadă de arbitri din București

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce conduce partida de astăzi, arbitru central fiind delegat Anton Sergiu, ajutat la cele două tușe de Neacșu Ionuț Traian și Bărbulescu Marius, toți din București. Observator de joc a fost desemnat Daniel Scânteie din Bacău, în timp ce prestația brigăzii de arbitri va fi supervizată de Luca Valentin din Botoșani.

#ImpreunaPentruOtelul #ViitorDeOtelul #TotulPentruEchipa