shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Astăzi, un nou joc de verificare pentru oțelari

otelul-echipa-huercal

SC Oțelul Galați va disputa astăzi cel de-al treilea amical din cantonamentul pe care îl desfășoară în Andalucia, Spania, în compania formației Club Olimpico de Totana. Jocul va avea loc cu începere de la ora 20:30 (21:30 ora României).

Club Olimpico de Totana este un club spaniol din regiunea Murcia ce evoluează în Tercera Division. Înființat în anul 1961 sub numele de Olímpico Juvenil, clubul iberic nu a evoluat de-a lungul istoriei mai sus de eșalonul în care se află în prezent (4) și își dispută jocurile de pe teren propriu pe stadionul „Juan Cayuela”, cu o capacitate totală de 2500 de locuri. De asemenea, Olimpico de Totana a încheiat în 2014 un parteneriat cu Granada CF, formație ce evolua la acel moment în La Liga.

Până acum, SC Oțelul Galați a mai disputat două partide amicale în stagiul de pregătire din Spania, înregistrând tot atâtea victorii: 2-0 în compania formației Huercal-Overa CF (goluri marcate de Bordieanu și R. Moglan) și 1-0 cu echipa Cuevas CF (gol înscris de Antohi).