shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Atacăm accederea în finala Cupei României

gol-otelul-suporteri

SC Oțelul Galați va disputa astăzi manșa retur a semifinalelor fazei județene a Cupei României, pe teren propriu, împotriva formației Unirea Braniștea. Pentru a se califica în ultimul act al competiției, oțelarii trebuie să remonteze scorul de 2-1 înregistrat în tur, în favoarea oaspeților de astăzi. Partida se va disputa pe Stadionul Oțelul, cu începere de la 18:00, accesul suporterilor fiind liber, însă cei care doresc să susțină activitatea echipei o pot face prin donații și achiziționarea de materiale promoționale oficiale cu însemnele echipei.

Jocul va fi arbitrat de o brigadă ce îl va avea la centru pe Bogdan Anghelinei, ajutat la cele două tușe de Vasile Popa și Adrian Trandafir, în timp ce observator a fost delegat Costache Ciubotariu, toți din Galați.

În eventualitatea în care formația noastră se va califica mai departe, finala va avea loc sâmbătă, 10 iunie, de la ora 18:00, pe Stadionul Comunal din Schela, în compania câștigătoarei dintre Victoria Independența și Zimbrul Slobozia Conachi.