shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Atacantul Marius Matei revine la Oțelul

marius-matei-tricou

SC Oțelul Galați a perfectat o înțelegere contractuală cu experimentatul atacant Marius Matei, vârf gălățean care va evolua pentru formația oțelară în noua stagiune al Ligii 3.

Conducerea clubului nostru a ajuns astăzi la un acord cu Marius Matei, jucătorul în vârstă de 34 de ani semnând un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Marius Matei este născut la Galați, pe 1 februarie 1984, iar cariera în fotbal a început-o la FCM Dunărea, formației pentru care a și debutat. De-a lungul carierei a jucat în primele două eșaloane ale fotbalului românesc, la echipe precum Dacia Unirea Brăila, FC Vaslui, FC Botoșani, Farul Constanța, FC Olt, Rapid CFR Suceava, FC Voluntari, FC Brașov, Luceafărul Oradea și Foresta Suceava. În turul sezonului 2009-2010, a îmbrăcat chiar tricoul Oțelului, bifând 6 prezențe în prima divizie pentru roș-alb-albaștri. Per total, a strâns 30 de meciuri în Liga 1 și peste 160 de meciuri în Liga 2, reușind să marcheze 81 de goluri, conform portalului transfermarkt.com.

Marius Matei: Sunt fericit, abia aștept să începem munca. Îmi doresc să marchez cât mai mult, cu golurile mele să pot ajuta echipa, bineînțeles cu sprijinul colegilor. Cred că în lupta promovare va avea de câștigat echipa cea mai bine organizată. Este extraordinar tot ceea ce au reușit să facă suporterii Oțelului, cu modelul socios fotbalul are multe de câștigat”

Mult succes, Marius Matei!

marius-matei-esarfa