shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„Avem nevoie de toată susținerea suporterilor la meciul cu Aerostar”

alex-ciobanu

Alexandru Ciobanu, antrenorul principal al SC Oțelul Galați, a prefațat partida pe care formația noastră o va disputa sâmbătă, în compania celor de la Aerostar Bacău, în derby-ul Seriei I a Ligii a 3-a. Tehnicianul oțelar se așteaptă la o replică solidă din partea echipei băcăuane, dar speră ca jucătorii noștri să reușească un joc bun și să obțină trei puncte importante în economia clasamentului. De asemenea, antrenorul a făcut un apel la fanii roș-alb-albaștri pe care îi așteaptă la stadion la această ultimă partidă pe teren propriu din acest an, mai ales în condițiile în care vor evolua cele mai bune echipe ale seriei, iar sprijinul fanilor poate fi decisiv.

Jucăm cu liderul campionatului, o echipă ce își merită locul din clasament, cu siguranță va fi o partidă echilibrată, dar și dificilă. Cei de la Aerostar formează un grup omogen, bine organizat, dar am încredere în noi, în spiritul echipei noastre și în jucătorii noștri care se antrenează din ce în ce mai bine. Considerăm că Aerostar este o contracandidată la promovare, dar noi ne vedem de drumul nostru, de ceea ce avem noi de făcut. Campionatul este lung, e o competiție de anduranță, nu este un meci decisiv, e important pentru configurația clasamentului la finalul acestui an, dar mai avem de disputat și returul  sezonului. Avem nevoie de toată susținerea suporterilor, îi așteptăm la stadion, fotbalul e mai frumos cu fanii alături și vom încerca să dăm totul și pentru ei – Alexandru Ciobanu, antrenor SC Oțelul Galați.

Partida SC Oțelul Galați – Aerostar Bacău se va disputa sâmbătă, 25 noiembrie, cu începere de la ora 16:00, pe Stadionul Oțelul. Cumpără bilet, vino pe stadion și susține echipa! Detalii despre bilete – CLICK AICI!