shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„Avem probleme de lot, dar vom încerca să ne autodepășim”

otelul-csu2

SC Oțelul Galați va întâlni mâine Ceahlăul Piatra Neamț, în ultima rundă a turului, iar antrenorul Alexandru Ciobanu are mari bătăi de cap înaintea acestui joc din cauza problemelor de efectiv existente în lotul oțelar.

Am ajuns în ultima etapă a turului, una care va fi extrem de dificilă și va reprezenta o mare provocare pentru noi. Ceahlăul este una din cele mai bune echipe din seria noastră, drept dovadă că nu au mai pierdut de 9 etape. Pentru noi, cele mai mari dificultăți pe care le întâmpinăm sunt cele de efectiv, mai ales ca avem un lot redus din punct de vedere numeric al jucătorilor seniori, iar juniorii au fost angrenati în două competiții, Liga 3 și campionatele de juniori.

Din păcate, avem probleme mari în lot, ambii fundași centrali sunt indisponibili, Puțanu fiind suspendat, în timp ce Ghiocel nu este apt din punct de vedere medical, el evoluând de mai mult timp cu o accidentare. Tot din cauze medicale nu vor putea evolua nici Bordieanu și Munteanu, iar Matei și Cîrjan sunt incerți înaintea jocului de mâine. Și la nivelul juniorilor suferim din cauza absențelor, Partenie fiind suspendat, iar Zărnescu și Neamțu sunt accidentați.

Cu toate acestea, aștept de la jucătorii care vor fi pe teren să arate spirit de sacrificiu și o mare doză de curaj și combativitate. Indiferent de greutăți, nu ne vom schimba atitudinea sau disciplina de joc. Noi suntem pe un drum diferit față de Ceahlăul, avem multi jucători tineri care trebuie să crească în valoare și experiență. Presiunea mai mare este pe oaspeți, deci va fi un joc interesant în care vom întâlni pe teren propriu una din pretendentele la promovare. Chiar dacă situația la nivel de lot este una dificilă, am dorința și încrederea că tinerii noștri jucători se vor autodepăși pentru a reuși un joc și un rezultat pozitive”, a declarat Alexandru Ciobanu, antrenorul Oțelului.

Partida SC Oțelul Galați – Ceahlăul Piatra Neamț se va disputa sâmbătă, 30 noiembrie, cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Oțelul. Intrarea spectatorilor va fi liberă, dar cei prezenți pe arenă vor putea face donații pentru o cauză caritabilă.