shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Back to school, înapoi pe stadion! Invitație pentru toți elevii din Galați

copii-stadion
Clubul nostru urează mult succes elevilor în noul an școlar 2021/2022 și lansează o invitație publică pentru toți elevii din Galați de a asista la meciurile echipei noastre de pe teren propriu în actuala stagiune competițională. Astfel, o primă oportunitate de a viziona live, de pe stadion, evoluțiile formației noastre, o vor avea sâmbătă, 18 septembrie, cu începere de la ora 17:00. Partida SC Oțelul Galați – Viitorul Ianca se va disputa pe stadionul Oțelul, iar accesul elevilor va fi gratuit, atât la acest meci, cât și pe durata întregului sezon.
SC Oțelul Galați își propune să crească odată cu noua generație, copiii de astăzi fiind suporterii de mâine ai sportului gălățean. Ne dorim să promovăm un stil de viață sănătos, în care mișcarea să aibă un loc bine definit în societate. Apropierea copiilor de fenomenul sportiv poate avea un impact pozitiv, de asemenea are rolul de a întări relația dintre club și comunitatea locală, comunitate pe care ne propunem să o reprezentăm cu onoare de fiecare dată. Așteptăm toți elevii din Galați să găsească calea spre stadion, iar acest drum să fie urmat în viitor, cu pași tot mai apăsați, alături de Oțelul, clubul tuturor gălățenilor”, a declarat Marian Brăilescu, președintele CD al SC Oțelul Galați.

Conform protocolului elaborat de autoritățile competente și Federația Română de Fotbal, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentele sportive. #HaiPeStadion #ImpreunaPentruOtelul