shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bienvenue, Rosario Latouchent!

Un mijlocaș cu dublă cetățenie, care își dăduse acordul verbal de a semna cu SC Oțelul Galați pentru a intra sub comanda lui Dorinel Munteanu la finalul acestui an, a obținut și acordul clubului la care activa și va ajunge încă din această săptămână printre roș-alb-albaștri.

Rosario Latouchent, 27 de ani, are cetățenie franceză, dar o deține și pe cea a statului Martinica. Grație polivalenței sale, noul jucător al Oțelului poate activa ca inter sau ca fundaș de bandă. Sportivul a semnat cu SC Oțelul, contractul său cu gruparea FK Kauno Žalgiris din prima ligă a Lituaniei fiind scadent în decembrie 2023. În urma negocierilor cu echipa din statul baltic, Oțelul a reușit să-l transfere încă de astăzi, iar Rosario va sosi la Galați în această săptămână pentru a intra sub comanda lui Dorinel Munteanu.

Latouchent, fost component al naționalei Under 16 a Franței, este un produs al clubului Caen, iar în perioada 2020-2022 a reprezentat formația de Ligue 2 AS Nancy Lorraine.

Bun venit la Oțelul, Rosario!

În altă ordine de idei, în zilele următoare va ajunge la Dunăre și fundașul central ivorian Jonathan Cissé, care semnase cu SC Oțelul încă de la mijlocul lunii august, însă formalitățile necesare obținerii vizei de intrare în România s-au încheiat abia astăzi. De asemenea, clubul nostru continuă negocierile pentru a legitima un atacant, ocazie cu care va definitiva lotul de jucători pentru prima parte a sezonului 2023-2024.