shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bilete de acces la finala barajului de promovare

jucatori-suporteri

La cererea suporterilor noștri, clubul a decis ca accesul la manșa retur a finalei de promovare în Liga 2 să aibă loc cu bilete de acces și nu în mod gratuit așa cum se intenționa inițial. Procesul de achiziționare al tichetelor la partida SC Oțelul Galați vs Dante Botoșani, din finala de promovare în liga secundă, va fi demarat luni, 6 iunie.

P

Programul de achiziționare | Biletele vor fi disponibile la stadionul Oțelul, acestea urmând a fi achiziționate după următorul program:

 • Luni, 6 iunie
  – interval orar: 11:00-19:00 – toate categoriile de bilete – la magazinul oficial al SC Oțelul Galați
 • Marți, 7 iunie
  – interval orar: 11:00-19:00 – toate categoriile de bilete – la magazinul oficial al SC Oțelul Galați
 • Miercuri, 8 iunie
  – interval orar: 09:00-12:00 – toate categoriile de bilete – magazinul oficial al SC Oțelul Galați

  – interval orar: 12:00-17:30 – Tribuna 1 – la casa de bilete nr. 1 și magazinul oficial al SC Oțelul Galați
  – interval orar: 12:00-17:30 – Tribuna 2 – la casa de bilete nr. 2 și casa de bilete nr. 3

P

Prețurile tichetelor de acces la partida ce va avea loc miercuri, de la ora 17:30, sunt următoarele:

 • Tribuna 2 – 5 lei
 • Tribuna 1 – 10 lei
 • Tribuna 0 – 20 lei

A

Acces gratuit pentru copii și femei doar la Tribuna 2 | Copiii cu vârsta până în 14, dar și femeile ani vor avea acces gratuit la acest joc pe teren propriu, doar la Tribuna 2 a stadionului Oțelul, pentru alte categorii (T1 sau T0) fiind nevoie de achiziționarea biletelor.

V

Vino în peluză și susține echipa | De asemenea, accesul în Peluza Nord, sector B, va fi destinat în mod tradițional galeriei, iar accesul va fi liber.

Membrii socios SC Oțelul Galați vor avea acces pe stadion la toate meciurile pe baza cardului de membru din acest sezon competițional, astfel: Card alb – Tribuna 1 sau 2, Card albastru – Tribuna 0, Card Gold – Tribuna Oficială.

Pentru a evita aglomerația în ziua jocului, recomandăm tuturor suporterilor care doresc să achiziționeze bilete la acest ultimul joc al sezonului să încerce, pe cât posibil, să le procure din timp util. De asemenea, recomandăm fanilor să ajungă la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de startul jocului.

Partida SC Oțelul Galați – Dante Botoșani, din manșa retur a finalei barajului de promovare în Liga 2 se va disputa miercuri, 8 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Oțelul. Conform reglementărilor federației, partida nu va putea fi transmisă în direct de clubul nostru, această sarcină urmând a fi preluată de FRF TV.