shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bine ai revenit acasă, Bogdan Gavrilă!

gavrila-1

SC Oțelul Galați anunță al doilea transfer al verii prin semnarea unui contract cu Bogdan Gavrilă, fotbalist ce a evoluat ultima oară la SCM Gloria Buzău. În vârstă de 28 de ani, Gavrilă evoluează pe postul de extremă. Acesta a mai evoluat la Oțelul în sezonul 2013 – 2014.

Gălățean la origini, Bogdan Gavrilă a avut contact cu fotbalul internațional încă de la nivelul junioratului, datorită calităților sale tehnice deosebite. A fost transferat de AS Roma și împrumutat la Lecce, la nivelul echipelor de juniori. A revenit în țară la Chindia Târgoviște, iar în 2013 a revenit în orașul său natal, chiar la Oțelul, pentru care a evoluat un sezon. După evoluții apreciate avute la Oțelul, Gavrilă a ajuns la Dinamo București, pentru care a strâns peste 30 de apariții în Liga I. De la Dinamo a fost împrumutat apoi la Petrolul și, în cele din urmă, cedat la Ethnikos, în prima ligă din Cipru. Experiența europeană a fost completată de o trecere la echipa FC Valleta, în Malta. A mai jucat în Liga I la CSMS Poli Iași pentru un sezon, iar ultima sa echipă a fost SCM Gloria Buzău, în liga secundă.

Mă bucur că am revenit la Oțelul, echipa din orașul meu natal și al cărei suporter sunt dintotdeauna. Sper ca împreună cu ceilalți colegi să ducem Oțelul acolo unde îi este locul”, a declarat Bogdan Gavrilă.

Un fotbalist extrem de talentat, născut și crescut la Galați, se întoarce la clubul emblemă al orașului pentru a pune umărul la drumul către performanță pe care Oțelul și-l propune. Bine ai revenit, Bogdan!