shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bine ai revenit, Ionuț Neagu!

img_3180

Clubul nostru vă anunță, pe această cale, că a reușit să ajungă la o înțelegere cu mijlocașul Ionuț Neagu, campion și supercampion cu Oțelul în 2011.

În vârstă de 30 de ani, Neagu revine la Galați într-un moment în care fotbalul gălățean are nevoie de jucători de valoarea sa. A debutat devreme la nivelul primei divizii sub culorile roș-alb-albastre, în 2009, într-un meci cu FC Brașov. În 2011 a fost unul dintre jucătorii importanți ai echipei ce avea să reușească cea mai mare performanță din istoria fotbalului gălățean: câștigarea Campionatului și a Supercupei. A jucat pentru Oțelul în Liga Campionilor, cu evoluții apreciate la acel moment în confruntările europene. În 2013 a fost vândut la FCSB, iar apoi a mai trecut pe la Karabukspor (Turcia), Nea Salamina (Cipru), Gaz Metan Mediaș, UTA Arad și Cerno More Varna (Bulgaria). Cât a evoluat la Oțelul, Neagu a prins și loturile naționale, U21 și Seniori.

img_3191

Cu siguranță că toți fanii Oțelului sunt entuziasmați de revenirea acasă a unuia dintre cei mai valoroși jucători gălățeni care încă activează. Dincolo de rolul său de pe teren, Ionuț Neagu poate fi luat drept model de toți copiii din oraș care visează să ajungă fotbaliști la cel mai înalt nivel.

Bine ai revenit! Mult succes în noul sezon!