shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bine ai revenit, Laurențiu Cătălin Iorga!

iorga-otelul
SC Oțelul Galați anunță că a semnat un contract cu mijlocașul Laurențiu Cătălin Iorga, campion și supercampion cu Oțelul în 2011.

Clubul nostru se apropie de definitivarea lotului pentru sezonul 2018/2019 al Ligii 3 și a obținut semnătura unui jucător important din istoria Oțelului, Laurențiu Cătălin Iorga, mijlocaș ce a evoluat în sezonul precedent la formația poloneză de ligă secundă Wigry Suwalki.

Laurenţiu Cătălin Iorga s-a născut la Babadag, judeţul Tulcea, pe 17 martie 1988. La vârsta de 12 ani a făcut trecerea la Oţelul, unde a fost cooptat în echipa de juniori. A fost ochit de la echipa a doua de către Petre Grigoraş, antrenorul din 2007 al Oţelului, care l-a titularizat direct, pe postul de mijlocaş central, la partida cu CS Mioveni, de pe teren propriu, câştigată cu 3-1. În sezonul 2010-2011, sub comanda lui Dorinel Munteanu, punea umărul la cele mai importante performanţe: câştigarea campionatului și a Supercupei. A jucat pentru Oţelul şi în Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie intercluburi, unde a strâns trei prezenţe! A prins şi naţionala, mai exact pe cea de tineret, având 7 prezenţe şi un gol la România U21, plus un meci în reprezentativa U23.

În următoarele două sezoane de la câştigarea campionatului, Iorga şi-a continuat ascensiunea. Conform statisticilor, a fost cel mai bun jucător al Oţelului timp de două sezoane. Apoi, mijlocaşul a fost împrumutat la Astra, cu opţiune de cumpărare reușind să cucerească alături de giurgiuveni și Cupei României, singurul trofeu intern care-i lipsea. A mai jucat la Pandurii Tg. Jiu si FC Voluntari, iar în sezonul 2017/2018 a evoluat în liga secundă din Polonia, la formația Wigry Suwalki (locul 6), reușind să bifeze 21 de prezențe, să marcheze 3 goluri și să ofere 2 pase de gol. Din vara acestui an, se întoarce la clubul unde a debutat în fotbalul mare și alături de care a obținut cele mai mari performanțe din carieră, Oțelul Galați, unde va purta tricoul cu numărul 77.

Bine ai revenit, Laurențiu Cătălin Iorga!