background-new-min
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bine ai revenit pe banca Oțelului, Petre Grigoraș!

grig5

SC Oțelul Galați anunță revenirea pe banca tehnică a echipei a unuia dintre cei mai îndrăgiți antrenori din istoria clubului roș-alb-albastru, Petre Grigoraș. Clubul nostru și tehnicianul în vârstă de 55 ani au ajuns la o înțelegere contractuală ce se va întinde pe durata acestui sezon, cu drept de prelungire pentru încă o stagiune.

grig7

Petre Grigoraș este născut pe 15 noiembrie 1964, în comuna Poduri din județul Bacău. A debutat ca atacant la Aerostar Bacău, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru FCM Bacău, Steaua București, Dobrudzha Dobrich, Levski Sofia, Lokomotiv Plovdiv, Universitatea Cluj și Farul Constanța. La formația constănțeană s-a retras din cariera de jucător și tot la malul mării a început antrenoratul, mai întâi ca secund, iar apoi ca principal, reușind chiar să promoveze Farul în prima ligă. A mai antrenat pe FC Onești, Petrolul Moinești și din nou Farul Constanța, după care a făcut pasul la Oțelul, unde a reușit un parcurs senzațional în doar câteva sezoane: de la o salvare de la retrogradare miraculoasă până la câștigarea Cupei UEFA Intertoto și participarea în preliminariile Cupei UEFA.

grig1

După o perioadă în care a pregătit pe Politehnica Iași și Pandurii Tg. Jiu, Grig a revenit pentru un scurt timp la Oțelul, iar apoi a mai trecut pe la CFR Cluj, Pandurii Tg. Jiu, ASA Tg. Mureș, Poli Timișoara, Farul Constanța (formația pe care a promovat-o în liga secundă), iar în ediția precedentă de campionat a pregătit-o pe Foresta Suceava, în aceeași serie cu formația noastră.

grig3

Cunoscut pentru stilul său ofensiv și pentru faptul că a „inventat” mulți jucători care au jucat la cel mai înalt nivel, Petre Grigoraș revine în această vară la Oțelul, la clubul unde și-a câștigat un loc în inimile oțelarilor și alături de care este pregătit să scrie o nouă filă de istorie roș-alb-albastră. Alături de staff-ul deja existent, Daniel Lovin (antrenor secund) și Iulian Olteanu (antrenor cu portarii), va fi cooptat și Sorin Haraga (antrenor secund și delegat).

Bine ai revenit pe banca Oțelului, Petre Grigoraș!

 

Sustine clubul si distribuie articolul pe:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Buffer this page
Buffer