shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bine ai venit, Maksym Kovalov!

Portarul ucrainean Maksym Kovalov, ultima dată în prima ligă bulgară, a semnat un contract pe un an de zile cu SC Oțelul Galați și se pregătește alături de noii săi colegi în cantonamentul de la Vatra Dornei.

Kovalov, 1.88 metri, 23 de ani, este născut la Odesa și, după scurte experiențe în eșalonul secund al țării sale, a jucat în campionatele din Republica Moldova și Bulgaria. A reprezentat grupările Zimbru Chișinău și Pirin Blagoevgrad, pentru echipa din urmă jucând de 47 de ori în ultimele două sezoane, atât în Liga 1, cât și în Cupă. Maksym și-a încheiat relațiile contractuale cu Pirin după ce formația din sud-vestul Bulgariei a retrogradat în al doilea eșalon.

Maksym Kovalov: România este o experiență nouă pentru mine și mă bucur că am ajuns la Oțelul, una dintre cele mai apreciate echipe din Superliga. Am înțeles că va fi o concurență mare pe postul de portar, însă sunt pregătit să dau tot ce pot pentru a-mi demonstra valoarea. Important este să luăm cât mai puține goluri și implicit să câștigăm cât mai multe meciuri. Hai, Oțelul!

Noul portar roș-alb-albastru a semnat un contract scadent pe 30 iunie 2025.

Welcome, Maksym!