shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bucurați-vă de fiecare șansă!

SC Oțelul Galați susține astăzi o nouă partidă de campionat, deplasarea de la FCU 1948 Craiova fiind un nou prilej pentru roș-alb-albaștri de a-și demonstra potențialul. Partida de pe arena Ion Oblemenco, programată la ora 18.00, face parte din etapa cu numărul 10 a SuperLigii.

Este ușor a glumi pe marginea liniei de clasament a formației antrenate de Dorinel Munteanu, iar amatorii de statistici susțin că acest bilanț, opt rezultate de egalitate din nouă jocuri de prim eșalon, e fără precedent în istoria campionatului românesc. Fără îndoială, jucătorii și suporterii gălățeni regretă că nu și-au trecut în cont câte trei puncte din partidele pe care le-au controlat (Nota Bene: nu sunt doar două, cum s-a exprimat laconic un reputat gazetar, suporter declarat al adversarului nostru de astăzi), însă nu trăiesc cu presiunea vreunui rezultat. Ca să ajungi la o serie atât de lungă de meciuri nedecise, nu e destul să fii logodit cu Zeița Fortuna. Trebuie să joci, să-ți supui adversarul la cazne, or Oțelul ridică nivelul de joc de la o partidă la alta.

E ușor să creezi jocuri de cuvinte pe rețelele de socializare și în eventualitatea în care partida din această seară se va încheia tot la egalitate. N-ar fi puțin lucru să ieși neînvins și din această deplasare, mai ales în compania unui adversar care stagiunea precedentă a fost la un pas de play-off, club care a învins recent campioana României la un scor neașteptat de mare. Ca să smulgi un punct din orice confruntare înseamnă că ai reușit să contezi, că oponentul va vorbi despre tine și după meci, că va încerca pentru următoarea etapă să-și schimbe abordarea. Acesta este Oțelul toamnei lui 2023, îl simți cu adevărat. E creația lui Dorinel și îi seamănă. Iar dacă este să ne luăm după îndelungata carieră a celui mai selecționat fotbalist român din toate timpurile, prezintă și garanții. Importante. Să ne bucurăm și astăzi de șansă! Hai, Oțelul!