shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bun venit, Alin Pînzaru!

prezentare-pinzaru

SC Oțelul Galați anunță că antrenorul principal Stelian Bordieanu a demisionat de la conducerea tehnică a echipei, iar locul acestuia va fi luat de Alin Pînzaru, fost jucător oțelar și actualmente tehnician cu licența PRO. Noul tehnician a semnat un contract valabil un sezon, cu prelungire automată pentru încă o stagiune în cazul îndeplinirii obiectivului, promovarea în liga secundă.

pinzaru-trofee

Alin Pînzaru este născut pe data de 18 ianuarie 1976 și a fost format de juniorii Oțelului, club pentru care a debutat în prima divizie pe 4 decembrie 1993, la jocul cu Inter Sibiu, scor 1-1. A mai evoluat pentru Dunărea Galați, FC Vaslui, Gloria Buzău, Zimbru Chișinău și Dacia Unirea Brăila, iar după încheierea carierei de fotbalist, în 2012, a pregătit formația brăileană din postura de antrenor principal, până în vara acestui an. Antrenorul în vârstă de 42 de ani deține Licența PRO și de astăzi revine la clubul unde s-a format și a debutat în fotbal: Oțelul Galați. Tehnicianul îi va mai avea în componența staff-ului pe Tudorel Pelin (antrenor secund), Iulian Olteanu (antrenor cu portarii), Alexandru Ciobanu și Ionel Tămășanu (preparatori fizici).

pinzaru-contract

Mă bucur că m-am întors acasă, Oțelul este clubul unde am crescut și am făcut primii pași în fotbalul mare. Este o provocare pentru mine, sper să îndeplinim obiectivele propuse și să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor suporterilor gălățeni”, a declarat noul antrenor al SC Oțelul Galați, Alin Pînzaru.

De asemenea, SC Oțelul Galați îi mulțumește public antrenorului Stelian Bordieanu pentru aportul adus la echipă în startul acestui sezon competițional și îi urează mult succes în carieră, poate chiar într-un post în cadrul clubului nostru.