shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bun venit, Bogdan Danciu!

bogdan-danciu

În ultima zi a perioadei de transferuri, SC Oțelul Galați anunță înregimentarea mijlocașului ofensiv Bogdan Danciu, jucător ce a evoluat în prima parte a campionatului la formația de ligă secundă, Dunărea Călărași. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost împrumutat la formația noastră până în vara acestui an și va pune umărul la lupta pe care oțelarii  o vor da în retur pentru îndeplinirea obiectivului: promovarea în Liga 2.

danciu-otelul

Bogdan Danciu este născut pe 27 septembrie 1996 la Buzău și evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, însă poate juca și pe flancul stâng. Este format de Gloria Buzău, formație pentru care a și debutat în Liga 2, unde a strâns 25 de meciuri, reușind să marcheze 2 goluri și să ofere 4 assist-uri. În vara anului 2016 a trecut tot la o divizionară secundă, Dunărea Călărași, echipă pentru care a bifat 41 de prezențe în care a marcat 4 goluri. De asemenea, a fost component al echipei naționale Under 19 a României, fiind chiar căpitanul acestei reprezentantive. Din această iarnă, Danciu a fost împrumutat la SC Oțelul Galați, în tricoul roș-alb-albastru urmând a evolua în partea secundă a campionatului Ligii 3. Bun venit la Oțelul, Bogdan Danciu!

De asemenea, anunțăm comunitatea oțelară că mijlocașul central Andrei Pușcașu a revenit la Dunărea Călărași, club cu care SC Oțelul Galați are o strânsă relație de colaborare și căruia îi mulțumim pentru colaborare!