shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Bun venit, Jack Henry Serrant-Green și Laurențiu Florin Hagiu!

hagiu-jack

SC Oțelul Galați anunță că a ajuns la acorduri contractuale cu jucătorii Jack Henry Serrant-Green (atacant, 28 ani) și Laurențiu Hagiu (fundaș central, 18 ani). Cei doi fotbaliști au fost prezenți încă de luni sub comanda lui Dorinel Munteanu la reunirea lotului, iar în cursul acestei săptămâni, din postura de jucători liberi, au semnat contracte cu Oțelul până în vară, cu opțiune de prelungire, urmând a pune umărul la realizeaza obiectivelor propuse de roș-alb-albaștri în această stagiune.

jack3

Jack Henry Serrant-Green este născut pe 2 februarie 1994 la Nottingham, Anglia și evoluează pe postul de atacant. La nivelul fotbalului juvenil, Green a trecut pe la juniorii celor de la Wolverhampton Wanderers, Newcastle United și Burton Albion, de la cea din urmă fiind promovat de la echipa U18 la cea de seniori. A urmat apoi un periplu în fotbalul scandinav, evoluând în ligile inferioare din Suedia, vârful de 1,92m reușind să marcheze 92 de goluri în 149 de meciuri la formații precum Gottne IF, Gällivare FF, IFK Umeå, Kiruna, Söderhamn și Bodens BK.

jack2

A trecut apoi în Liga Națională de fotbal a Irlandei la formația Finn Harps, iar în vara lui 2021 a semnat cu Haverfordwest County AFC din prima ligă din Țara Galilor. Din această iarnă a făcut pasul la Oțelul, urmând să completeze atacul oțelar acolo unde mai evoluează George Cîrjan, Vadin Cricimar sau Alejandro Râpan.

hagiu3

Laurențiu Florin Hagiu este născut pe 15 ianuarie 2003 la București și evoluează pe poziția de apărător central. Este format de academia celor de la FC Voluntari pentru care a evoluat la toate categoriile de vârstă, fiind o prezență constantă atât la echipa secundă a clubului ilfovean ce evoluează în Liga 3, cât și la loturile de juniori ale reprezentativelor României. Fiind unul dintre cei mai promițători fundași centrali ai generației sale, Hagiu a evoluat pentru naționalele U15, U16, U17 și U18 ale țării noastre.

hagiu1

Din acest an a trecut la tricoul roș-alb-albastru al Oțelului, acolo unde va fortifica departamentul defensiv al echipei alături de Cristian Sîrghi, Costin Ghiocel și Francois Yabre, având și avantajul de a putea fi folosit din postura de junior U20.

Bun venit și mult succes, Jack Henry Serrant-Green și Laurențiu Florin Hagiu!